Bedrijfswagenspuiterij | BLOM-DSW Service en dienstverlening

Bedrijfswagenspuiterij

Uw bestelwagen, truck of trailer is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Des te belangrijker is het om goed voor de dag te komen met uw voertuigen.

De bedrijfswagenspuiterij van BLOM-DSW in Honselersdijk beschikt over twee moderne en goed geoutilleerde spuitcabines. Met twaalf vakkundige en gemotiveerde medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar om uw bedrijfsvoertuigen te spuiten of zelfs te voorzien van een geheel nieuwe uitstraling.

Onze bedrijfswagenspuiterij werkt merkonafhankelijk, dus u kunt bij BLOM-DSW niet alleen terecht voor uw DAF, Fiat of Iveco voertuig, maar ook voor uw bestelwagens en trucks van andere merken. Daarnaast zijn onze spuitcabines tevens ingericht voor het werken aan trailers en aanhangwagens.

Schadeherstel

BLOM-DSW beschikt over veel ervaring met het herstellen van kleine, maar ook ingrijpende schades aan uw bedrijfsvoertuig. Wij kunnen uw bedrijfswagen of trailer na een ongeval snel weer geheel bedrijfsklaar maken. Zo ervaart u zo min mogelijk stilstand en kunt u uw bedrijfsvoertuigen snel weer inzetten.

Daarnaast regelen wij de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij en schade-expert voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Restyling van uw huisstijl

In onze bedrijfswagenspuiterij kunt u niet alleen terecht voor het repareren van schades. Ook voor het doorvoeren van uw nieuwe huisstijl in uw wagenpark of een complete restyling staan wij klaar.

Wij denken graag met u mee over de uitstraling van uw bedrijfswagens. Daarnaast werken wij samen met een aantal voertuig beletteraars, waardoor wij uw truck of trailer geheel bedrijfsklaar kunnen afleveren.

Wilt u uw schade laten taxeren en een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.