Onderdelen

De zes magazijnen van BLOM-DSW beschikken altijd over de benodigde onderdelen voor onderhoud en veelvoorkomende reparaties voor uw lichte bedrijfswagen, vrachtwagen of trailer. BLOM-DSW heeft een eigen lijndienst tussen al haar vestigingen. Daardoor hebben wij op alle vestigingen dagelijks de beschikking over een grote voorraad van onderdelen voor uw Fiat, Iveco en DAF bedrijfsvoertuig. U vindt onze vestigingen in Honselersdijk, Katwijk, Zoeterwoude, Zoetermeer, Delft en Gouda.

Een defect onderdeel kan er gemakkelijk voor zorgen dat u stil komt te staan. Stilstand kost geld, en daar zijn wij ons altijd bewust van. Door onze grote voorraad onderdelen voor Fiat, Iveco en DAF bedrijfsvoertuigen kunnen wij u direct van dienst zijn in onze werkplaats en daarmee de stilstand van uw bedrijfswagen zo ver mogelijk beperken. Wij zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kunt, met een voertuig dat weer optimaal betrouwbaar is.

TRP Onderdelen

Hoogwaardige kwaliteit

BLOM-DSW werkt uitsluitend met onderdelen die voldoen aan de voorschriften van onze importeurs Fiat, Iveco en DAF. Door gebruik te maken van onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, verzekeren wij u van een duurzaam voertuig. In de basis is het altijd mogelijk om onderdelen te vervangen met gebruikte onderdelen, zoals Hymer sloop onderdelen. Echter, wij kiezen er bewust voor om uitsluitend gebruik te maken van onderdelen die aan de voorschriften van de importeurs voldoen. Op deze manier zijn wij in staat om u altijd de beste garanties te verlenen.

Wij werken voornamelijk met originele onderdelen van Fiat, DAF en Iveco, maar wij kunnen u ook van dienst zijn met een assortiment TRP onderdelen. Er zijn uitstekende TRP onderdelen voor alle merken trucks en trailers. TRP, ook wel Truck Related Parts, biedt een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en zeer veilige onderdelen voor uw bedrijfswagen, trucks of trailer. Daarnaast biedt TRP werkplaatsbenodigdheden en aanverwante artikelen. Vanzelfsprekend voldoen deze onderdelen aan alle voorschriften.

MAX Card

MAX CARD

Als officieel dealer van DAF Trucks zijn wij ook een vooroplopende aanbieder van het MAX Card programma. Het Max Card programma is opgericht door Paccar Parts- het moederconcern van DAF Trucks. Dit programma biedt u korting op originele DAF onderdelen, TRP onderdelen en service voor uw DAF, trailers en andere merken trucks.

Als deelnemer van het Max Card programma ontvangt u elke maand een kortingspakket wat specifiek is afgestemd op uw wagenpark. Hierin vindt u scherpe acties op het gebied van onderdelen en service. Deze kortingsacties kunt u bij BLOM-DSW verzilveren door middel van de MAX coupon. Wanneer u uw wagenpark online registreert, ontvangt u per geregistreerd voertuig een extra MAX coupon. Hierdoor loopt uw voordeel al snel op tot duizenden euro's. Daarnaast wordt u als MAX Card houder altijd op de hoogte gehouden van nieuwe producten en ontwikkelingen op de markt. 

De voordelen van de MAX Card op een rij:

  • Exclusieve aanbiedingen voor kaarthouders
  • Als eerste op de hoogte van speciale campagnes
  • Kennismaken met nieuwe producten tegen een gereduceerde prijs
  • Speciale aanbieding voor de chauffeursuitrusting
  • Tips en advies voor het verlagen van de onderhoudskosten
  • Informatie over trends en wetgeving
  • Met korting naar truckevenementen
  • U ontvangt het magazine DAF in Action