Service en Dienstverlening

Service en Dienstverlening

BLOM-DSW heeft haar serviceprogramma er op ingesteld om u, als gewaardeerde klant, altijd van dienst te kunnen zijn op het gebied van after sales. Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden en repareren van lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en getrokken materieel kunnen wij zorg dragen voor de continuïteit van uw volledige wagenpark.

Als bedrijfswagenspecialist pur sang, weet BLOM-DSW hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om uw bedrijfswagens in te kunnen zetten. Bij stilstand van uw bedrijfswagen loopt u immers omzet mis. BLOM-DSW heeft haar dienstverlening er op toegespitst om u altijd snel te kunnen helpen. Wij zorgen er graag voor dat u snel weer door kunt.

Een voorbeeld hiervan zijn onze verruimde openingstijden. Zo zijn een aantal van onze werkplaatsen geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur en kunt u ook op zaterdag bij BLOM-DSW terecht. Onze monteurs werken in twee ploegendiensten om u altijd snel van dienst te kunnen zijn.

Servicebus 24/7 Blom-DSW

24/7 service

BLOM-DSW beschikt tevens over een eigen 24-uurs servicedienst. In combinatie met de dienstverlening van DAF I.T.S, Iveco Assistance en Ciao Fiat staan wij garant voor de inzetbaarheid van uw wagenpark. Ook 's nachts en in het weekend. Krijgt u ineens midden in de nacht met een probleem, zoals stilstand, te maken? Dan hoeft u dus niet tot de volgende morgen te wachten om gebruik te kunnen maken van de juiste dienstverlening. Wij staan voor u klaar, altijd.

Aanbod Bord Blom-DSW

TOTAALAANBOD VAN DIENSTEN

U kunt bij BLOM-DSW niet alleen terecht voor het onderhoud van uw bedrijfswagens, maar ook voor alle aanverwante dienstverlening zoals: schadeherstel en spuitwerkzaamheden, periodieke keuringen, verhuur, traileronderhoud en onderdelen leveranties. Wilt u een nieuwe bedrijfswagen kopen? Dan staan onze verkoopspecialisten voor u klaar om u van een gedegen advies te voorzien, of u nu een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen wilt kopen.

Daarnaast heeft BLOM-DSW een diepgaand specialisme opgebouwd op het gebied van milieuvoertuigen en zijn onze werkplaatsen tevens gespecialiseerd in het onderhoud van uw camper of kampeerwagen. Wij bieden u altijd de meest complete service vanuit onze vestigingen in Honselersdijk, Katwijk, Zoeterwoude, Zoetermeer, Delft en Gouda.

Kwaliteitsborging

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen waarborgen worden onze servicemonteurs regelmatig getraind via importeursprogramma's en interne opleidingen. Daarnaast werkt BLOM-DSW continu aan de verbetering van haar dienstverlening en zetten wij ons jaarlijks in om alle benodigde certificeringen en erkenningen te behalen en behouden.

customer-support Created with Sketch.

Werkplaats