Milieutechniek

BLOM-DSW heeft over de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd op het gebied van milieu- en reinigingsvoertuigen. Het leveren en onderhouden van deze milieu gerelateerde voertuigen, zoals inzamelvoertuigen, kolkenzuigers, huisvuilvoertuigen en reinigingsvoertuigen, vereist vakwerk.

Onze verkoopspecialisten beschikken over gedegen kennis van de basisvoertuigen, maar ook van de opbouwmogelijkheden. Samen met onze opbouwleveranciers kunnen wij u perfect adviseren over de aanschaf van uw nieuwe milieuvoertuig. Wij zorgen er graag voor dat uw nieuwe milieuvoertuig voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

DAF CF 300 FAG Huisvuil - Milieutechniek

Onderhoud en reparatie

Onze gespecialiseerde technici zijn speciaal opgeleid om het onderhoud aan uw milieu- of reinigingsvoertuigen uit te kunnen voeren. In onze speciaal ingerichte werkplaatsen verrichten wij niet alleen onderhoudswerkzaamheden aan het voertuig, maar ook aan de opbouw. Door middel van een volledig onderhoud kan de veiligheid en betrouwbaarheid van het milieuvoertuig worden gegarandeerd. Dit betekent ook dat het risico op stilstand tot een minimum wordt beperkt. Krijgt u onverhoopt toch met stilstand te maken? Dan zorgen wij uiteraard voor een snelle, passende oplossing.

Wij zijn gecertificeerd om uw materieel volgens de normen van AMTeK (ADReM) te mogen keuren. De veiligheid en betrouwbaarheid van uw wagenpark worden door deze periodieke keuringen enorm vergroot. Om op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen, worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold door DAF en door onze opbouwleveranciers. Onze professionals kunnen op deze manier altijd garant staan voor de beste services, waardoor wij u optimale zekerheid over uw wagenpark kunnen bieden.

HMS CF FA DC

Fleetservice

BLOM-DSW verzorgt het gehele onderhoud aan het wagenpark van diverse grote organisaties, zoals H.M.S. (Haagsche Milieu Service) en AVALEX. Met in-house werkplaatsen dragen onze monteurs zorg voor de continuïteit van het wagenpark van onze klanten. Door het grote specialisme van onze technici wordt in deze werkplaatsen zowel het onderhoud van het DAF voertuig als het onderhoud van de opbouw verzorgd. Dit verhoogt niet alleen de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van het wagenpark, maar ook het gemak en comfort voor de klant.