Nieuws

Nieuws

Image
MBO-Collega Gouda - Edwin Reins

Werkplaatschef geeft gastles op MBO-Rijnland te Gouda

Onze werkplaatschef Edwin Reins heeft zich vorige week van een hele andere kant laten zien. Hij heeft als ‘meester Edwin’ een interessante les verzorgd op het MBO-Rijnland in Gouda.
Image
DAF XD 4X2 FT

Demo rijden in de nieuwe DAF XD

Afgelopen maand is de nieuwe DAF XD uitgeroepen tot International Truck of the Year 2023. Bij BLOM-DSW is het vanaf nu mogelijk om zelf te ervaren hoe de allerbeste truck van dit moment zijn werk doet.
Image
Katwijk - Vakcollega Rijnmond - BLOM-DSW

Vakcollege Rijnmond en Blom-DSW slaan handen ineen.

Afgelopen week is er enthousiaste groep vmbo-leerlingen op bezoek geweest bij onze vestiging in Katwijk voor de aftrap van een nieuw kennismakingstraject. Het traject is een samenwerking tussen Parkmanagement Katwijk, Blom-DSW en Vakcollege Rijnmond.
Image
DAF XD RANGE

DAF XD is ‘International Truck of the Year 2023'

DAF’s New Generation XD serie voor distributievervoer en specifieke toepassingen is op de IAA Transportation in het Duitse Hannover verkozen tot International Truck of the Year 2023.
Image
zoeterwoude vestiging

Bouwwerkzaamheden Zoeterwoude

Image
Wegwerkzaamheden Nieuweweg Honselersdijk

WEGWERKZAAMHEDEN NIEUWEWEG HONSELERSDIJK

Image
DAF XF 450 FT NGD Demo

DAF NGD Demo’s in de vaart.

Plan nu je proefrit in!

Image
Schadeherstel & Spuiterij Focwa Erkenning

BLOM-DSW Schadeherstelafdeling weer Focwa erkend

De Blom-DSW schadeherstelafdeling en spuiterij voor bedrijfsvoertuigen in Honselersdijk mag zich weer voor twee jaar Focwa erkend noemen.

Image

DAF International Truck of the Year 2022

DAF’s nieuwe generatie trucks voor het lange afstand transport is bekroond met de titel ‘International Truck of the Year 2022’. “De XF, XG en XG⁺ zijn de nieuwe norm op het vlak van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort”, stelt de jury na een serie uitvoerige testen.
Image
Scudo rijdend

DE FIAT SCUDO IS TERUG!

Stellantis heeft de terugkeer van de Fiat Professional Scudo aangekondigd. De nieuwe Scudo wordt de opvolger van de succesvolle Fiat Talento en was eerder tussen 1996 en 2016 al een bekende naam in de Fiat-familie.