Nieuws

Nieuws

Image
Vestiging Honselersdijk

Aangepaste openingstijden tijdens de zomer

Vanaf 7 juli t/m 20 augustus 2023 zijn Blom-DSW Honselersdijk, Zoetermeer en Delft geopend van 8.00 tot 17.00 uur. In die periode zijn we dus ’s avonds gesloten!

Voor noodgevallen zijn onze service-diensten als volgt bereikbaar.

Image
Westland on stage 2023 - Doe dag

Talent van de toekomst op bezoek bij Blom-DSW

Na een succesvolle doe dag in Zoetermeer was op 6 april 2023 onze vestiging in Honselersdijk aan de beurt voor de Westland On Stage doe dag. Op zijn zachtst gezegd was ook de Westland editie weer een groot succes!
Image
Zoetermeer On Stage 2023

Weer een geslaagde editie van Zoetermeer On Stage

Na een geslaagd beroepenfeest van Zoetermeer on Stage zijn op donderdag 30 maart 2023 negen enthousiaste VMBO-leerlingen bij onze vestiging in Zoetermeer langs geweest om kennis te maken met het beroep bedrijfsautotechnicus.
Image
RECO Holding - 2x DAF XG 480 FT NGD LD

Reco kiest wederom voor DAF

Reco uit Koudekerk aan den Rijn, actief in verhuur van bouwmaterieel, heeft twee nieuwe DAF XG 480 FT Low Deck-uitvoeringen in gebruik genomen. Deze twee prachtige nieuwe trucks zijn geleverd door onze vestiging in Zoeterwoude.
Image
MBO-Collega Gouda - Edwin Reins

Werkplaatschef geeft gastles op MBO-Rijnland te Gouda

Onze werkplaatschef Edwin Reins heeft zich vorige week van een hele andere kant laten zien. Hij heeft als ‘meester Edwin’ een interessante les verzorgd op het MBO-Rijnland in Gouda.
Image
DAF XD 4X2 FT

Demo rijden in de nieuwe DAF XD

Afgelopen maand is de nieuwe DAF XD uitgeroepen tot International Truck of the Year 2023. Bij BLOM-DSW is het vanaf nu mogelijk om zelf te ervaren hoe de allerbeste truck van dit moment zijn werk doet.
Image
Katwijk - Vakcollega Rijnmond - BLOM-DSW

Vakcollege Rijnmond en Blom-DSW slaan handen ineen.

Afgelopen week is er enthousiaste groep vmbo-leerlingen op bezoek geweest bij onze vestiging in Katwijk voor de aftrap van een nieuw kennismakingstraject. Het traject is een samenwerking tussen Parkmanagement Katwijk, Blom-DSW en Vakcollege Rijnmond.
Image
DAF XD RANGE

DAF XD is ‘International Truck of the Year 2023'

DAF’s New Generation XD serie voor distributievervoer en specifieke toepassingen is op de IAA Transportation in het Duitse Hannover verkozen tot International Truck of the Year 2023.
Image
zoeterwoude vestiging

Bouwwerkzaamheden Zoeterwoude

Image
Wegwerkzaamheden Nieuweweg Honselersdijk

WEGWERKZAAMHEDEN NIEUWEWEG HONSELERSDIJK

Image
DAF XF 450 FT NGD Demo

DAF NGD Demo’s in de vaart.

Plan nu je proefrit in!

Image
Schadeherstel & Spuiterij Focwa Erkenning

BLOM-DSW Schadeherstelafdeling weer Focwa erkend

De Blom-DSW schadeherstelafdeling en spuiterij voor bedrijfsvoertuigen in Honselersdijk mag zich weer voor twee jaar Focwa erkend noemen.