Service en Onderhoud

Service en onderhoud

Voor service en onderhoud bent u altijd welkom bij BLOM-DSW. In al onze vestigingen, in Honselersdijk, Katwijk, Zoeterwoude, Zoetermeer, Delft en Gouda, staan ervaren en goed opgeleide monteurs klaar om uw bestelwagens, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en getrokken materieel te onderhouden en, indien nodig, te repareren. U kunt bij ons terecht voor periodieke service en onderhoud, maar uiteraard ook voor alle soorten reparatiewerkzaamheden, schadeherstel en alle keuringen die uw bedrijfsvoertuigen nodig hebben. Bij BLOM-DSW bent u altijd verzekerd van een maximale service en onderhoud, zodat u kunt blijven vertrouwen op uw wagenpark.

DAF XF FT Service

Dienstverlening

Vanuit onze 6 vestigingen bieden wij u een zeer complete, veelzijdige dienstverlening. Uiteraard staan wij voor u klaar voor het voeren van periodiek onderhoud aan al uw bedrijfsvoertuigen. Onze ervaren monteurs worden met regelmaat bijgeschoold om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Zij beschikken dan ook over een zeer breed kennis- en expertiseniveau. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat om onder meer ook het onderhoud van uw opleggers, aanhangwagens, trailers, aircosystemen, remsystemen en camper verzorgen. Voor lichte bedrijfswagens bieden wij ook een banden- en uitlijnservice.

KWALITEITSNIVEAU

De servicemonteurs van BLOM-DSW zijn goed opgeleid en worden intern getraind om de kennis steeds verder te verbreden. Daarnaast volgen zij de beschikbare opleidingsprogramma’s van onze importeurs DAF, Fiat, Iveco en GINAF. U bent er dan ook altijd zeker van dat onze servicemonteurs de juiste kennis en expertise in huis hebben om al uw bedrijfsvoertuigen op het hoogste niveau te onderhouden.

Truck Academy Logo PNG

Truck academy

BLOM-DSW is erkend leerbedrijf en doet mee aan Truck Academy. Leerlingen van het MBO zijn bij ons welkom om nader kennis te maken met de technische vakgebieden, waarbij zij bij ons een praktijkstage doorlopen. Tijdens deze stage worden zij door onze vak monteurs begeleid en maken zij optimaal kennis met wat er allemaal komt kijken bij een baan als vak monteur. Wanneer zij de MBO opleiding hebben afgerond, dan zijn deze leerlingen welkom om als leerling monteur aan de slag te gaan bij BLOM-DSW. Zij doorlopen dan alle opleidings- en trainingsprogramma’s om zich te specialiseren op een bepaald vakgebied. Zij hebben alle mogelijkheden tot hun beschikking om door te ontwikkelen en kunnen bij ons rekenen op goede doorgroeimogelijkheden. Zo investeren wij in ons personeel én zorgen wij dat onze klanten op het beste kunnen rekenen.

Bent u nog op zoek naar een ervaren partner voor alle service en onderhoud aan uw bedrijfsvoertuigen? Dan nodigen wij u uit eens nader kennis te maken met de veelzijdige mogelijkheden van BLOM-DSW.

BLOM-DSW Erkenningen

ERKENNINGEN

De dienstverlening van BLOM-DSW is er op toegespitst om uw volledige wagenpark te kunnen onderhouden en u daarmee te ontzorgen. Onze servicemonteurs beschikken daarom over een breed technisch kennisniveau en onze werkplaatsen zijn uitgerust met alle benodigde materialen, systemen en gereedschappen.

Kwaliteitsborging

Om er voor te zorgen dat de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd is, zetten wij ons elk jaar in om alle benodigde certificeringen en erkenningen te behalen en te behouden. Daarnaast loopt BLOM-DSW voorop in de markt als het gaat om duurzaam ondernemen en daarmee de druk op het milieu te verlichten. Niet voor niets was BLOM-DSW de eerste DAF dealer in het DAF dealernetwerk die in het bezit was van het certificaat Erkend Duurzaam.

BLOM-DSW is in het bezit van onderstaande erkenningen:

  • Erkend Duurzaam
  • ISO 9001 & 14001
  • Bovag Truckdealer
  • Bovag Laadklepkeuringen
  • FOCWA schadeherstel
  • RDW Erkenningen
  • AMTeK Inspecties
  • SAF Service Center
  • Wabco Service Center