Schadeherstel & Spuiterij

BLOM-DSW beschikt over een eigen bedrijfswagenspuiterij en schadeherstel afdeling bij de vestiging in Honselersdijk. Krijgt u te maken met schade aan uw DAF trekker, bakwagen van DAF of een DAF LF oprijwagen? Zoekt u een Iveco garage omdat uw Iveco trekker schade heeft opgelopen, of heeft één van uw Fiat bedrijfswagens schade gereden? In alle gevallen bent u voor een professioneel schadeherstel aan het juiste adres bij BLOM-DSW.

In onze merkonafhankelijke schadeafdeling en spuiterij kunnen wij u niet alleen van dienst zijn voor uw DAF, Fiat of Iveco voertuig, maar ook voor uw bestelwagen, truck en trailer van andere merken. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een professioneel herstel van allerhande schades, van relatief kleine schade tot de meer ingrijpende projecten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoertuig vakkundig hersteld wordt, waarna u niet meer van de schade ziet óf merkt. Daarnaast is onze schadewerkplaats en spuiterij FOCWA erkend. 

Schadeherstel afdeling

Schadeherstel

Door onze brede ervaring in het verrichten van schadeherstelwerkzaamheden kunnen wij u altijd binnen korte tijd van dienst zijn. U wilt niet te lang rond blijven rijden met schade aan uw bedrijfsvoertuig, en dit begrijpen wij. Schade aan uw bedrijfswagen is geen visitekaartje, maar schade blijft ook verder ontwikkelen wanneer het niet tijdig wordt aangepakt. Dit brengt in de regel hogere kosten met zich mee. Wij herstellen de schade snel en vakkundig. Daarnaast hebben wij uiteraard de beschikking over een groot onderdelenmagazijn, waardoor de herstelwerkzaamheden snel kunnen worden verricht en u zo min mogelijk stilstand heeft.

Spuiterij

Bedrijfswagenspuiterij

Onze bedrijfswagenspuiterij is volgens de nieuwste stand der techniek ingericht met alle materialen om uw bedrijfswagen, truck of trailer geheel te kunnen spuiten. Niet alleen voor het bijwerken van schades kunt u bij BLOM-DSW terecht. Ook voor het doorvoeren van een compleet nieuwe huisstijl in uw wagenpark, kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u uw schade laten taxeren en een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

  • Huidige Voertuig gegevens
  • Bedrijfsgegevens
  • Aanvraag
  • Foto's
  • Voltooid