Verhuurafdeling

U heeft uw bedrijfswagens nodig om uw werk uit te voeren en daarmee omzet te genereren. Dit weet BLOM-DSW en daarom hebben wij ons serviceprogramma er op ingericht om u bij stilstand zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Het kan natuurlijk echter voorkomen dat u te maken krijgt bijvoorbeeld een schadegeval of diefstal van uw bedrijfsvoertuig. Ook het aannemen van een grote klus kan zorgen voor de behoefte aan een snelle uitbreiding van uw wagenpark.

Verhuur afdeling

Snel weer onderweg

De meest uiteenlopende calamiteiten, van pech onderweg tot diefstal, kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. In dergelijke situaties wilt u kunnen rekenen op een snelle oplossing. Tijd is immers geld. BLOM-DSW zorgt altijd snel voor een passende oplossing. Vanuit onze verhuur kunnen wij u direct van dienst zijn, zodat u weer door kunt. Uiteraard bekijken wij de specifieke situatie en zorgen wij voor de beste oplossing, waar u het snelst én het meest effectief mee geholpen bent. Heeft u een extra bedrijfsvoertuig nodig om een grote klus binnen een bepaalde termijn te klaren? Dan is onze bedrijfswagen verhuur zeker ook het juiste adres om een beroep op te doen. Wij zorgen ervoor dat u uw klus naar behoren uit kunt voeren, door de inzet van het juiste bedrijfsvoertuig vanuit onze verhuur.

Directe inzet van een tijdelijk bedrijfsvoertuig

Wanneer u te maken krijgt met een situatie waarin u ineens behoefte heeft aan een vervangend of extra bedrijfsvoertuig, dan kan BLOM-DSW u snel voorzien in een bedrijfsklaar voertuig dat aan uw behoeften voldoet. Onze verhuurvloot bestaat voornamelijk uit DAF trekkers in verschillende uitvoeringen. Deze voertuigen kunnen tijdelijk worden ingezet, maar ook worden gehuurd voor middellange en lange termijn.

Dus heeft u een behoefte aan een tijdelijk voertuig voor uw bedrijf, neem dan contact op met onze verhuurafdeling in Honselersdijk via 0174 63 73 83.

DAF NGD

Contactformulier Verhuur