Getrokken Materieel

Getrokken Materieel onderhoud en keuringen

Getrokken Materieel

BLOM-DSW heeft een grote expertise opgebouwd op het gebied van service en onderhoud van getrokken materieel. Wij werken uitsluitend met ervaren, goed getrainde specialisten die alle nodige kennis in huis hebben om uw aanhangwagen, oplegger of trailer optimaal te onderhouden. Vanzelfsprekend worden ook eventueel noodzakelijke reparaties kundig en snel voor u uitgevoerd.

U kunt dus ook uw aanhangwagens, opleggers en trailers laten onderhouden in de werkplaatsen van BLOM-DSW. U vindt onze vestigingen in Honselersdijk, Katwijk, Zoeterwoude, Zoetermeer, Delft en Gouda. Wanneer u bij ons komt voor onderhoud van een aanhangwagen, oplegger of trailer, dan kunnen wij tevens voorzien in het onderhoud van de laadklep van uw trailer of aanhangwagen. Bij het onderhoud aan uw getrokken materiaal werken wij met een gereduceerd uurtarief.

Getrokken materieel wordt steeds moderner en steeds vaker uitgerust met EBS, ABS en andere elektronica. Het spreekt voor zich dat hierdoor goed onderhoud van getrokken materieel nog belangrijker is geworden. Onze professionals bezitten alle expertise voor het professioneel uitvoeren van onderhoud aan getrokken materieel, zowel voor oudere modellen als voor nieuwe en moderne oplossingen.

Schmitz Cargobull Trailer

SCHMITZ Cargobull service partner

Sinds 2013 is BLOM-DSW aangesteld als officieel servicepartner voor SCHMITZ Cargobull. Schmitz Cargobull is de Europese marktleider voor opleggers. Het leveringsprogramma van SCHMITZ bestaat uit geconditioneerd vervoer, containerchassis, schuifzeil- en kipperopleggers. Vanzelfsprekend is er een groot assortiment Schmitz Cargobull onderdelen beschikbaar wanneer onderdelen defect of versleten raken. Als ervaren partner van deze partij staan wij voor u klaar met de juiste Schmitz Cargobull onderdelen wanneer dit noodzakelijk is.

Het officieel geautoriseerde partnerschap houdt tevens in dat BLOM-DSW de SCHMITZ 24-uurs service kan verstrekken aan haar klanten, garantiewerkzaamheden kan verrichten en rechtstreeks originele onderdelen kan leveren. Wanneer bepaalde Schmitz Cargobull onderdelen vervangen dienen te worden, dan is het altijd het best om dit met originele onderdelen te doen. Wij leveren de originele Schmitz Cargobull onderdelen altijd snel en maken het in orde, zodat u verder kunt.