Specialisaties

BLOM-DSW heeft zich over de jaren heen gespecialiseerd in een aantal zeer specifieke diensten op het gebied van onderhoud. Door te investeren in de opleiding van onze technici, maar ook in de uitrusting van de werkplaatsen, kunnen wij u van dienst zijn met een zeer breed serviceprogramma. Wij hebben ons gericht op een steeds bredere ontwikkeling van onze mogelijkheden, waardoor wij onze klanten een steeds geoptimaliseerde dienstverlening aan kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om al onze klanten naar wens en behoefte van dienst te kunnen zijn. Door onze specialisaties verder te verbreden zorgen wij voor een maximale service.

Milieuvoertuigen

Onderhoud van milieuvoertuigen.

Een onderdeel van ons dienstenpakket is milieutechniek. Wij werken vanuit in-house werkplaatsen bij onze klanten aan het wagenpark van AVALEX en HMS. Wij voeren hierbij al het onderhoud aan de huisvuilwagens en bijhorende opbouwen in eigen beheer uit.

3x XF 450 FT SC - Dekker Transport

Fleetservices

De dienstverlening van BLOM-DSW is er op toegespitst om uw wagenpark professioneel, vakkundig en snel te onderhouden. Door ons brede aanbod van aanverwante diensten, staan wij garant voor de zorg van uw wagenpark. Als ondernemer moet u altijd kunnen rekenen op de veiligheid en betrouwbaarheid van uw wagenpark. Een goed onderhoud is essentieel. BLOM-DSW zorgt voor een professioneel onderhoud van uw wagenpark en voert, indien nodig, reparaties op korte termijn uit. Zo kunt u elke dag vertrouwen op de kwaliteit van uw wagenpark

Fiat Camperonderhoud

Onderhoud aan campers

Ook voor onderhoud aan uw camper of kampeerwagen bent u bij BLOM-DSW aan het juiste adres. Door onze brede ervaring met de bedrijfswagens van Fiat, kunnen wij ook uw Fiat camper onderhouden, zodat u veilig op reis kunt. Campers en kampeerwagens staan in veel gevallen langere tijd stil. In deze periode kunnen onderdelen in kwaliteit afnemen. Wanneer u op vakantie gaat, in binnen- of buitenland, dan moet u er zeker van kunnen zijn dat uw camper of kampeerwagen in optimale staat verkeert om de veiligheid op de weg te kunnen garanderen. Wij regelen dit graag voor u.