Fleetservices

De dienstverlening van BLOM-DSW is toegespitst op het snel en professioneel onderhouden van de grote wagenparken. Met deze ervaring weet BLOM-DSW als geen ander hoe belangrijk het is om stilstand van uw bedrijfswagens te voorkomen. Stilstand heeft altijd in meer of mindere mate een negatief effect dat doorwerkt. Uiteindelijk raakt dit negatieve effect meerdere vlakken binnen een bedrijf, waardoor bedrijfsprocessen niet meer zo vlekkeloos verlopen als deze wel zouden moeten doen. Door onze dienstverlening volledig toe te spitsen op een professioneel onderhoud van wagenparken, kunnen wij het risico op stilstand zo ver mogelijk reduceren.

XF 480 FT SSC - Zeeman - Fleetservices

Full-service dienstverlening

Door ons uitgebreide dienstenpakket gecombineerd met ruime openingstijden, 24-uurs pechhulp dienstverlening en een grote voorraad onderdelen, kunnen wij u altijd snel van dienst zijn bij service en onderhoud van uw bedrijfswagens. Raakt een onderdeel defect of versleten? Dan zorgen wij altijd voor een snelle en professionele vervanging van het onderdeel. Hiervoor gebruiken wij originele Fiat, Iveco of DAF onderdelen, welke aan de voorschriften van de importeurs voldoen. Daarnaast is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de kwalitatief hoogwaardige TRP onderdelen.

Vakkundig en professioneel advies

Vakkundig en professioneel advies

Wij werken samen met de meest professionele bedrijven in de markt als het gaat om op- en ombouw, financiële dienstverlening en andere aanverwante producten en diensten. Door de goede samenwerking met onze partners kunnen wij u altijd voorzien van een vakkundig advies bij de aanschaf van uw bedrijfsvoertuigen en op het gebied van onderhoud. Wij gaan altijd uit van uw specifieke behoeften en eisen bij het samenstellen van de beste services. Op die manier kunt u blijven vertrouwen op uw wagenpark.

Bij BLOM-DSW werken wij uitsluitend met ervaren en goed opgeleide professionals die op periodieke basis worden bijgeschoold. Op deze manier zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij onze dienstverlening in alle gevallen aanpassen op de behoefte. U bent er dus van verzekerd dat uw wagenpark bij BLOM-DSW in de handen van een professionele en vakkundige organisatie is.