Home - DAF

customer-support Created with Sketch.

Werkplaats

DAF Home- een DAF voor Iedereen

DAF Trucks

Al sinds 1972 is BLOM-DSW officieel dealer van DAF Trucks. Wat in 1932 begon als een klein familiebedrijf is over de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel dealerbedrijf. Vanuit vestigingen in Honselersdijk, Katwijk, Zoetermeer, Zoeterwoude, Gouda en Delft staan dagelijks meer dan 200 professionele en gemotiveerde medewerkers voor u klaar met een passend advies voor een nieuwe of gebruikte DAF vrachtwagen of op het gebied van service en onderhoud.

DAF XF FT Service

Totaalaanbod van diensten

BLOM-DSW heeft haar serviceprogramma er op toegespitst om u altijd van dienst te kunnen zijn op het gebied van service en onderhoud. Zo kunt u niet alleen bij BLOM-DSW terecht voor uw DAF voertuig, maar repareren en onderhouden wij tevens uw getrokken materiaal en trucks van andere merken, voeren wij alle periodieke keuringen uit, onderhouden wij milieuvoertuigen en beschikken wij over een eigen schadeherstelwerkplaats.

Wij hebben veel ervaring met het leveren en onderhouden van grote wagenparken van (inter)nationale transportbedrijven en weten hoe belangrijk het voor u is, om stilstand van uw voertuigen te voorkomen. Derhalve kunt u in de werkplaatsen van BLOM-DSW terecht tijdens verruimde openingstijden en ook op zaterdag. Onze servicemonteurs werken in twee ploegendiensten en kunnen u altijd weer snel op weg helpen bij stilstand van uw voertuig.

DAF Verkoopspecialist

DAF Verkoopspecialisten

Onze verkoopadviseurs worden jaarlijks getraind door onze importeurs en kunnen u daarom altijd voorzien van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe of gebruikte DAF truck. Zij hebben niet alleen veel kennis van onze producten, maar ook van opbouwmogelijkheden en carrosserievormen. Daarnaast werken wij samen met professionele bedrijven als het gaat om op- en ombouw van uw bedrijfsvoertuig. Op deze manier staan wij altijd garant voor een duurzaam voertuig.

DAF First Choice Trucks

DAF First Choice

Heeft u snel een truck extra truck nodig om uit te breiden maar past een nieuwe truck niet binnen het budget. Dan is een gebruikte DAF met een First Choice keurmerk een goed alternatief. DAF First Choice Trucks zijn op 200 punten gecontroleerd en worden geleverd met 1 jaar garantie.

Uw Truck op maat gemaakt
customer-support Created with Sketch.
24/7 service
Altijd een vestiging in de buurt