Modellen (DAF)

DAF Modellenaanbod

DAF vrachtwagens en trucks zijn betrouwbaar, hoogwaardig en toegespitst op alles waar bedrijf én chauffeur behoefte aan hebben. Met een breed aanbod aan DAF modellen zijn er altijd mogelijkheden die perfect aansluiten op de specifieke behoeften vanuit uw onderneming. Het modellenaanbod van DAF Trucks bestaat uit de wendbare DAF LF voor stedelijk transport, de veelzijdige DAF CF voor nationaal transport en de DAF XF voor lange afstand transport. De vrachtwagens van DAF Trucks zijn ontwikkeld voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik, een laag eigen gewicht en veel comfort voor de chauffeur.

Naar aanleiding van nieuwe Europese wet- en regelgeving heeft DAF in 2021 haar range uitgebreid met de Nieuwe Generatie DAF. Hierbij is de XF helemaal vernieuwd en zijn de XG en XG+ toegevoegd aan de range. De nieuwe wetten en richtlijnen maken het mogelijk de voertuigen te verlengen wat de aerodynamica ten goede komt. Dit in combinatie met een verbeterde veiligheid en comfort zet DAF in 2021 de nieuwe standaard als het gaat om transport over de weg.

DAF LF FA 210 Aerobody

DAF LF

Perfect voor stedelijke distributie.

DAF CF

De beste All-Round truck.

DAF XF

Dé truck voor lange afstanden

DAF XD NGD ITOY2023

Nieuwe generatie XD

De nieuwe standaard in distributie

Nieuwe generatie XF

De nieuwe norm

Nieuwe generatie XG

Een klasse apart

Nieuwe generatie XG+

Het nieuwe vlaggenschip

DAF-PX-7_MX-11_MX-13

DAF motoren

Het volledige motorengamma voldoet aan de strenge Euro VI norm voor vrachtwagens. Door de continue doorontwikkeling op het gebied van motoren, levert DAF een breed scala aan krachtige motoren met een laag brandstofverbruik en lange onderhoudsintervallen. Wanneer we kijken naar de mogelijkheden van DAF, dan zien we dat DAF altijd voorop loopt wanneer het gaat om slimme transportoplossingen. Dit zien we zeker ook terug in het motorenprogramma.

DAF XG+ - XF FT

DAF Trekkers en bakwagens

DAF levert de complete range in trekker uitvoering voor nationaal en internationaal transport. Daarnaast beslaat het leveringsprogramma tevens twee- en meerassige bakwagens van tevens de complete range. Doordat de chassis van DAF in grote mate te specificeren zijn, biedt het modellenaanbod van DAF altijd een geschikt basisvoertuig voor uw opbouw. hierdoor is er altijd een DAF LF, DAF CF, DAF XD, DAF XF, DAF XG of DAF XG+ die past bij uw eisen en wensen.