Over DAF

DAF Trucks is onderdeel van het Amerikaanse PACCAR en richt zich op de ontwikkeling, productie, verkoop en service van vrachtwagens. Daarnaast levert het bedrijf nog onderdelen aan fabrikanten voor Bussen en speciale voertuigen. DAF is van origine een Nederlands merk welke in 1928 is opgericht en nog steeds is gevestigd in Eindhoven. De belangrijkste uitgangspunten van DAF zijn efficiëntie, veiligheid en chauffeurscomfort.

PACCAR RANGE - Peterbilt, Kenworth, DAF

PACCAR

PACCAR Inc., De moederorganisatie van DAF Trucks is wereldwijd een toonaangevend bedrijf als het gaat om de ontwikkeling, productie en service van hoogwaardige middelzware en zware trucks. Naast DAF vallen ook Kenworth en Peterbilt onder de vleugels van dit bedrijf. Daarnaast is het bedrijf ook actief op het gebeid van financiële dienstverlening, informatietechnologie en de verkoop van onderdelen voor trucks.

DAF MultiSupport - FlexCare

Multisupport

Wij kunnen u bij de aanschaf van uw nieuwe DAF voertuig tevens adviseren op het gebied van aanverwante dienstverlening zoals onderhoudscontracten. Onder de naam DAF MultiSupport levert DAF Trucks diverse oplossingen op het gebied van reparatie- en onderhoudscontracten.

Met DAF MultiSupport verzekert u zich van een perfect onderhouden DAF truck tegen een vaste prijs per kilometer, zonder onverwachte kosten. U kunt zelf het gewenste serviceniveau bepalen en u krijgt daarbij tevens de keuze om het onderhoud van uw opleggers of opbouw onder te brengen in het contract. De voordelen van DAF MultiSupport zijn: volledige kostenbeheersing, optimale voertuigprestaties, maximale voertuiginzet en een verhoogde inruilwaarde. Daarnaast biedt DAF een flexibel aanbod waardoor er altijd een oplossing voor u beschikbaar is.

Paccar Financial

PACCAR Financial

PACCAR Financial is de captive leasemaatschappij van DAF Trucks. Met al meer dan 50 jaar ervaring biedt PACCAR Financial financiële dienstverlening die volledig op de transportsector is gericht. Door die ervaring begrijpen zij goed waar uw belangen liggen en dat maakt hen tot een echte partner in business.

PACCAR Financial levert maatwerk op het gebied van leasing en financiering, niet alleen voor uw nieuwe of gebruikte DAF voertuig, maar ook voor uw getrokken materieel en opbouwen. De dienstverlening van PACCAR Financial bestaat uit Financial lease en Operational lease oplossingen voor uw bedrijfsvoertuigen, allen gericht op uw individuele situatie.

Transport Efficiency

Één van de filosofieën van DAF is transport efficiency. Het doel is om de kosten per kilometers per truck zo laag mogelijk te houden. Daarom is DAF continue bezig met het verbeteren van haar motoren. Het mogelijk maken van langere onderhoudsintervallen en het ontwikkelen van systemen om ongelukken en schades te voorkomen. Daarnaast is ook comfort onderdeel van deze filosofie. Een tevreden chauffeur bespaart namelijk kosten en doet zijn werk beter.

DAF Driver Training Combi

DAF Chauffeurstrainingen

In het kader van de Transport Efficiency geeft DAF bij elk nieuw voertuig een voucher af welke ingeleverd kan worden bij één van de DAF erkende rijscholen. Dit om de chauffeur te trainen met het doel om de opbrengst per kilometer nog verder te verhogen. De DAF Driver Training leert iedere chauffeur op korte termijn gemiddeld 5 tot 10 procent zuiniger te rijden. Iets wat u direct terug ziet in uw resultaat.

  • U ontvangt bij de levering van uw DAF Truck een voucher voor een kosteloze trainingsdag ter waarde van € 350.
  • De rijstijltraining valt onder de training Het Nieuwe Rijden (HNR) Code 95, geldend voor 7 uur praktijk.
  • Uitsluitend de afmeldingskosten komen voor uw rekening (wettelijke regeling).
  • De voucher is geldig voor 1 persoon en geldig tot drie maanden na aflevering van uw voertuig.
DAF Connect

DAF Connect

DAF Connect is een innovatief online fleet managementsysteem dat de operator realtime-informatie biedt over de prestaties van zijn voertuigen en chauffeurs. Alle informatie over bijvoorbeeld actuele locatie, brandstofverbruik, kilometerkosten, voertuigbezettingsniveau en stationairtijd worden duidelijk weergegeven op een online dashboard, dat kan worden aangepast aan uw vereisten en wensen.

DAF Connect ondersteunt de transport-operator bij het optimaliseren van de voertuigbeschikbaarheid, het verlagen van de operationele kosten en het verbeteren van de logistieke efficiëntie, alsmede optimale reparatie- en onderhoudsplanning en advies op maat van de DAF-dealer met gebruik van DAF Connect.