Schadeherstel

De schadeherstel afdeling van BLOM-DSW is uitgerust met alle materialen en gereedschappen om schade aan uw bestelwagen, truck of trailer vakkundig te kunnen repareren. Dagelijks staan er twaalf professionele en goed getrainde medewerkers klaar om u snel weer op weg te helpen na een ongeval. BLOM-DSW is uw ervaren partner als het gaat om DAF, Fiat en Iveco vervoeroplossingen. Toch zijn wij niet aan deze merken gebonden wanneer het om schadeherstel gaat. U kunt altijd bij ons terecht wanneer uw bedrijfsvoertuig schade heeft opgelopen.

Focwa

BLOM-DSW heeft een merkonafhankelijke FOCWA erkende schadeafdeling, waar u met alle andere merken bedrijfsvoertuigen en trailers terecht kunt. Onze ervaren schadeherstellers zorgen ervoor dat uw voertuig snel weer in orde is en de weg weer op kan, ongeacht het merk of model. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw gehele wagenpark en bent u er altijd zeker van dat uw bedrijfsprocessen niet te lang stil komen te liggen. Daarnaast verrichten wij ook reparaties aan campers en camperopbouwen.

DAF Schadeherstelafdeling

Vakkundige en snelle reparatie

Door onze ervaring met het onderhouden van grote wagenparken, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om stilstand van uw bedrijfsvoertuigen te voorkomen. Onze schadeherstelafdeling is er dan ook op ingericht om u zo snel mogelijk te kunnen helpen bij schade aan uw voertuig. Doordat wij beschikken over een grote voorraad onderdelen kunnen wij snel schakelen.

Daarnaast beschikken wij over een eigen bedrijfswagenspuiterij en straalcabine waardoor wij alle herstelwerkzaamheden zelf uit kunnen voeren en altijd hoge kwaliteit van ons werk kunnen garanderen. Ook beschikken wij over vervangend vervoer voor uw bestelwagen tijdens de herstelwerkzaamheden.

Iveco Schadeherstelafdeling

Afhandeling van uw schade

BLOM-DSW is u niet alleen van dienst met een kundige en snelle reparatie van uw schade, maar ook met de afhandeling van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij. Wij stellen een taxatierapport op en zorgen voor de afwikkeling met de schade expert.

Wilt u uw schade laten taxeren en een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

Aanvraag offerte schadeherstel

  • Huidige Voertuig gegevens
  • Bedrijfsgegevens
  • Aanvraag
  • Foto's
  • Voltooid