Milieutechniek | BLOM-DSW Service en dienstverlening

Milieutechniek

BLOM-DSW heeft over de afgelopen jaren een groot specialisme opgebouwd op het gebied van milieu- en reinigingsvoertuigen. Het leveren en onderhouden van deze milieu gerelateerde voertuigen, zoals inzamelvoertuigen, kolkenzuigers, huisvuilvoertuigen en reinigingsvoertuigen, vereist vakwerk.

Onze verkoopspecialisten beschikken over gedegen kennis van de basisvoertuigen, maar ook van de opbouwmogelijkheden. Samen met onze opbouwleveranciers kunnen wij u perfect adviseren over de aanschaf van uw nieuwe milieuvoertuig.

Onderhoud en reparatie

Onze gespecialiseerde technici zijn speciaal opgeleid om het onderhoud aan uw milieu- of reinigingsvoertuigen uit te kunnen voeren. In onze speciaal ingerichte werkplaatsen  verrichten wij niet alleen onderhoudswerkzaamheden aan het voertuig, maar ook aan de opbouw.

Wij zijn gecertificeerd om uw materieel volgens de normen van AMTeK (ADReM) te mogen keuren. De veiligheid en betrouwbaarheid van uw wagenpark worden door deze periodieke keuringen enorm vergroot. Om op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen, worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold door DAF en door onze opbouwleveranciers.

Fleetservice

BLOM-DSW verzorgt het gehele onderhoud aan het wagenpark van diverse grote organisaties, zoals H.M.S. (Haagsche Milieu Service), SITA en AVALEX. Met in-house werkplaatsen dragen onze monteurs zorg voor de continuïteit van het wagenpark van onze klanten. Door het grote specialisme van onze technici wordt in deze werkplaatsen zowel het onderhoud van het DAF voertuig, als het onderhoud van de opbouw verzorgd.