Schadeherstel | BLOM-DSW Service en dienstverlening

Schadeherstel

De schadeherstel afdeling van BLOM-DSW is uitgerust met alle materialen en gereedschappen om schade aan uw bestelwagen, truck of trailer vakkundig te kunnen repareren. Dagelijks staan er twaalf professionele en goed getrainde medewerkers klaar om u snel weer op weg te helpen na een ongeval.

BLOM-DSW heeft een merkonafhankelijke schadeafdeling, waar u tevens met uw andere merken bedrijfsvoertuigen en trailers terecht kunt. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw gehele wagenpark. Daarnaast verrichten wij ook reparaties aan campers en camperopbouwen.

Vakkundige en snelle reparatie

Door onze ervaring met het onderhouden van grote wagenparken, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om stilstand van uw bedrijfsvoertuigen te voorkomen. Onze schadeherstelafdeling is er dan ook op ingericht om u zo snel mogelijk te kunnen helpen bij schade aan uw voertuig. Doordat wij beschikken over een grote voorraad onderdelen kunnen wij snel schakelen.

Daarnaast beschikken wij over een eigen bedrijfswagenspuiterij, waardoor wij alle herstelwerkzaamheden zelf uit kunnen voeren en altijd hoge kwaliteit van ons werk kunnen garanderen. Ook beschikken wij over vervangend vervoer voor uw bestelwagen tijdens de herstelwerkzaamheden.

Afhandeling van uw schade

BLOM-DSW is u niet alleen van dienst met een kundige en snelle reparatie van uw schade, maar ook met de afhandeling van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij. Wij stellen een taxatierapport op en zorgen voor de afwikkeling met de schade expert.

Wilt u uw schade laten taxeren en een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.