TRP Onderdelen | BLOM-DSW Service en dienstverlening

TRP Onderdelen

Het leveringsprogramma van PACCAR Parts bestaat uit originele DAF onderdelen en TRP onderdelen. TRP (Truck Related Parts) biedt een breed assortiment onderdelen voor alle merken trucks en trailers, ongeacht het bouwjaar. Daarnaast levert TRP tevens werkplaatsuitrusting van de hoogste kwaliteit.

Naast TRP Originele onderdelen beschikken onze magazijnen ook over een uitgebreid assortiment onderdelen van de bekende A-merken. Op deze manier bieden wij u altijd het juiste product tegen de beste prijs.

De voordelen van TRP onderdelen:

  • Een uitgebreid assortiment truck- en traileronderdelen
  • Verbruiksmaterialen voor werkplaatsen
  • Direct leverbaar vanwege een uitgebreide voorraad
  • Uitgebreid assortiment onderdelen
  • Scherpe prijzen en dus waar voor uw geld
  • Volledige DAF-garantie

In het TRP-programma vindt u alles wat u nodig hebt voor uw truck, aanhanger, carrosseriedelen, verbruiksartikelen en gereedschappen. Wij hebben een groot aantal onderdelen op voorraad en de onderdelen die wij niet hebben, kunnen we in de meeste gevallen de volgende dag leveren via de express-bezorgservice van PACCAR Parts.

De kwaliteit van TRP

Alleen de beste onderdelen zijn goed genoeg als het gaat om uw truck en aanhanger. Onderdelen van slechte kwaliteit slijten sneller en leveren slechte prestaties, waardoor de uitvaltijd kan toenemen. TRP-producten zijn een aanvulling op het bestaande assortiment DAF originele onderdelen. TRP levert alles van aanhangerophanging en assen tot laadplatforms en verbruiksmaterialen voor de werkplaats.

Met TRP krijgt u alleen de beste producten die voldoen aan onze strengste kwaliteitseisen. Uiteraard staan wij achter alle producten die wij verkopen onder de garantievoorwaarden van DAF.

TRP Catalogus

Bent u benieuwd naar het brede leveringsprogramma van TRP onderdelen? Bekijk de online catalogus van TRP.