Onderdelen | BLOM-DSW Service en dienstverlening

Onderdelen

De zes magazijnen van BLOM-DSW beschikken altijd over de benodigde onderdelen voor onderhoud en veelvoorkomende reparaties voor uw lichte bedrijfswagen, vrachtwagen of trailer. BLOM-DSW heeft een eigen lijndienst tussen al haar vestigingen. Daardoor hebben wij op alle vestigingen dagelijks de beschikking over een grote voorraad van onderdelen voor uw Fiat, Iveco en DAF bedrijfsvoertuig.

Door deze grote voorraad onderdelen kunnen wij u direct van dienst zijn in onze werkplaats en daarmee de stilstand van uw bedrijfswagen zo ver mogelijk beperken.

Hoogwaardige kwaliteit

BLOM-DSW werkt uitsluitend met onderdelen die voldoen aan de voorschriften van onze importeurs Fiat, Iveco en DAF. Door gebruik te maken van onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, verzekeren wij u van een duurzaam voertuig.

Naast originele onderdelen werken wij tevens met onderdelen van TRP. TRP biedt een breed assortiment van onderdelen voor uw bedrijfswagen, trucks of trailer. Daarnaast biedt TRP werkplaatsbenodigdheden en aanverwante artikelen.