Dienstverlening | BLOM-DSW Service en dienstverlening

Dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden van grote wagenparken van nationale en internationale transportbedrijven is onze dienstverlening er op toegespitst om u zo snel mogelijk te kunnen helpen bij stilstand van uw bedrijfsvoertuig.

U kunt deze service niet alleen verwachten voor uw DAF voertuig, maar ook voor uw Fiat bestelwagen of Iveco Daily lichte bedrijfswagen.

Ruime openingstijden

Onze servicegerichte instelling vindt u onder andere terug in de zeer ruime openingstijden van onze werkplaatsen. Wij werken op een aantal locaties doordeweeks van 8:00 uur tot 22:00 uur en ook op zaterdag. Daarnaast wordt er in twee ploegendiensten gewerkt.

U wordt bij BLOM-DSW dus altijd snel geholpen en staat niet voor een gesloten deur.

Totaalaanbod van diensten

De dienstverlening van BLOM-DSW gaat verder dan alleen het onderhoud aan uw bedrijfswagens. U kunt bij ons ook terecht voor alle aanverwante diensten, zoals alle veelvoorkomende keuringen en voor het onderhoud aan uw getrokken materieel. Daarnaast kunnen wij u middels onze verhuurafdeling voorzien van een tijdelijke oplossing bij stilstand.

BLOM-DSW beschikt tevens over een eigen 24-uurs servicedienst. In combinatie met de dienstverlening van DAF I.T.S, Iveco Assistance en Ciao Fiat staan wij garant voor de inzetbaarheid van uw wagenpark. Ook 's-nachts en in het weekend.