BLOM-DSW Service en dienstverlening |

Service en Dienstverlening

BLOM-DSW heeft haar serviceprogramma er op ingesteld om u, als gewaardeerde klant, altijd van dienst te kunnen zijn op het gebied van after sales. Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden en repareren van lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en getrokken materieel kunnen wij zorg dragen voor de continuïteit van uw volledige wagenpark.

Bedrijfswagenspecialist

Als bedrijfswagenspecialist pur sang, weet BLOM-DSW hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om uw bedrijfswagens in te kunnen zetten. Bij stilstand van uw bedrijfswagen loopt u immers omzet mis. BLOM-DSW heeft haar dienstverlening er op toegespitst om u altijd snel te kunnen helpen.

Een voorbeeld hiervan zijn onze verruimde openingstijden. Zo zijn een aantal van onze werkplaatsen geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur en kunt u ook op zaterdag bij BLOM-DSW terecht. Onze monteurs werken in twee ploegendiensten om u altijd snel van dienst te kunnen zijn.

Totaalaanbod van diensten

U kunt bij BLOM-DSW niet alleen terecht voor het onderhoud van uw bedrijfswagens, maar ook voor alle aanverwante dienstverlening zoals: schadeherstel en spuitwerkzaamheden, periodieke keuringen, verhuur, traileronderhoud en onderdelen leveranties.

Daarnaast heeft BLOM-DSW een diepgaand specialisme opgebouwd op het gebied van milieuvoertuigen en zijn onze werkplaatsen tevens gespecialiseerd in het onderhoud van uw camper of kampeerwagen.

Kwaliteitsborging

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen waarborgen worden onze servicemonteurs regelmatig getraind via importeursprogramma's en interne opleidingen. Daarnaast werkt BLOM-DSW continue aan de verbetering van haar dienstverlening en zetten wij ons jaarlijks in om alle benodigde certificeringen en erkenningen te behalen en behouden.