SAF Service center | BLOM-DSW

SAF Service center

Veel trailers en aanhangers in Europa zijn uitgerust met systemen van SAF. SAF ontwikkelt en produceert assen en luchtveersystemen voor aslasten van 6 tot 16 ton in diverse varianten. De producten worden volgens de modernste productiemethoden vervaardigd en combineren een robuuste constructie met een extreem laag gewicht en optimaal rijgedrag.

De onderscheidende SAF kwaliteitsgarantie, de unieke service en beschikbaarheid van originele onderdelen maken SAF-producten tot de standaard voor een belangrijk deel van alle nieuwe trailers en aanhangers in Europa.

BLOM-DSW is door SAF erkend als officieel Service Center. Daarmee garanderen wij dat we reparaties verrichten door gebruik te maken van gecertificeerde SAF onderdelen en dat onze monteurs in opleiding zijn geweest en regelmatig bijgeschoold worden.

We hebben de juiste gereedschappen en een voorraad SAF onderdelen om reparaties snel en goed uit te kunnen voeren en we adviseren u over onderhoud en reparatie aan SAF assen en veerstellen, conform de richtlijnen van SAF.