Blom-DSW officieel Erkend Duurzaam

Body

Blom-DSW is sinds 30 oktober wederom officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam is uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat Blom-DSW duurzaam ondernemen in alle facetten van de bedrijfsvoering heeft verankerd.

Het Erkend Duurzaam programma heeft ons geholpen beter inzicht te krijgen in duurzaamheid in tal van aspecten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat veel verder dan alleen het milieu. Ook de dienstverlening, het personeel, inkoop, financiën en communicatie zijn belangrijk. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het duurzaam inrichten van het bedrijf en het duurzaam omgaan met energie.

Met het Erkend Duurzaam certificaat garanderen wij toekomstbestendigheid, besparingen op energie en het verlagen van onze CO2-footprint. Hiermee nemen wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid ten opzichte van mens, milieu en maatschappij.

Samen met ons team leveren wij al jaren de nodige inspanningen om ons bedrijf milieuvriendelijk, energiezuinig en sociaal betrokken te maken. Het certificaat Erkend Duurzaam is een mooie erkenning van onze inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM.

Erkend Duurzaam