Bovag Truckdealer | BLOM-DSW

Bovag Truckdealer

BLOM-DSW is een actief lid van de brancheorganisatie Bovag. Als Bovag-lid werken we met onze collega dealers en Bovag samen om de truckbranche naar een hoger niveau te tillen.

Er wordt samengewerkt op het gebied van opleidingen, veiligheid, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden en het ontwikkelen van initiatieven, producten en diensten die bijdragen aan de dienstverlening die we u bieden.

Het Bovag Laadklepkeurmerk en het certificaat Erkend Duurzaam zijn voorbeelden van ontwikkelingen die (mede) door de Bovag en de Bovag-leden zijn geïnitieerd en zijn uitgewerkt tot praktische tools voor ons als Bovag truckdealer.

Wij hebben deze tools geïmplementeerd in onze bedrijfsvoering en bieden u hiermee een uitgebreider dienstenpakket aan. Het samenstellen en promoten van goede opleidingen voor onze (toekomstige) monteurs, het vergroten van de veiligheid in de bedrijfswagenbranche en het maken van afspraken over kwaliteit van dienstverlening zijn andere belangrijke taken van de Bovag en de Bovag-leden.