Iveco Daily Chassis Cabine Header

Daily Chassis Cabine

De IVECO Daily: een oplossing voor elk bedrijf. We mogen inmiddels wel concluderen dat de IVECO Daily specificaties laat zien die we niet snel binnen concurrerende modellen terugvinden. De Daily chassis cabine beschikt net als de bestelbus over een ladderchassis, dat ook voor vrachtwagens wordt gebruikt en zodoende geconstrueerd is voor zware opbouwen. Dit betekent dat de IVECO Daily een lange levensduur kent en een ongekende kracht biedt. Er zijn talloze mogelijkheden voor de opbouw van het chassis. BLOM-DSW werkt uitsluitend samen met professionele en gespecialiseerde partners voor de opbouw van uw bedrijfsvoertuig. Wij nodigen u uit om bij ons langs te komen of contact met ons op te nemen wanneer u meer wil weten over de mogelijkheden.

Daily bakwagen

OPBOUWMOGELIJKHEDEN

Er zijn veel verschillende opbouwmogelijkheden voor de IVECO Daily, waardoor er altijd opties zijn die perfect op uw bedrijfsbehoeften aansluiten. Eén van de meest voorkomende opbouwen is de gesloten laadbak, welke uitermate geschikt is voor het vervoeren van grotere goederen, waaronder pallets en meubilair. Hoveniers en tuinbouwbedrijven kiezen vaker voor de open laadbak, aangezien deze opbouw meer voordelen binnen de branche biedt. Maar het IVECO Daily chassis is ook uitermate geschikt voor de opbouw van een (zware) laadkraan. Bijvoorbeeld voor gemeenten of loonbedrijven.

Daily cabine

SPECIALE VOERTUIGEN

De IVECO Daily staat bekend om de grote diversiteit aan mogelijkheden. Doordat de Daily dus het chassis van een vrachtwagen heeft, biedt het altijd de combinatie van een enorme kracht en een lange levensduur. Dit maakt de Daily een uitstekende basis voor voertuigen met een speciale inzet, zoals voor een bedrijfswagen met een verhoogd aanhangwagengewicht, met een extra achteras of zelfs een trekker oplegger. Door de robuuste constructie is de IVECO Daily bij uitstek geschikt voor deze ombouwvarianten. Om te weten welke mogelijkheden en ombouwmogelijkheden er voor u mogelijk zijn bent u natuurlijk van harte welkom bij BLOM-DSW.

Daily laadbak

AANDRIJFLIJNEN

Wanneer we het over de IVECO Daily hebben, dan hebben we het vooral over wat er allemaal mogelijk is. Dit is zeker niet anders als we kijken naar de opties met betrekking tot de motor. U heeft de keuze uit de 2,3-motor met 116, 136 of 156 pk en de 3,0-motor met 160, 176 of 207 pk. Hierdoor is er voor elke inzet een geschikte motor te specificeren. Alle IVECO Daily chassis cabines beschikken over achterwielaandrijving. Daarnaast kunt u kiezen voor dubbellucht montage op de achteras voor opbouwen met een hoog specifiek gewicht. Wilt u genieten van de voordelen van een volautomatische versnellingsbak? Ook dat is mogelijk, met de 8-traps Hi-Matic automaat van IVECO. En dit alles met een GVW van 3,5 tot maar liefst 7,0 ton en wielbases van 3000 tot 5100 mm. Zo voldoet de IVECO Daily altijd aan uw wensen en behoeften.

DIRECT LEVERBAAR

BLOM-DSW heeft altijd een aantal IVECO Daily Chassis Cabines op voorraad voor directe levering. Opgebouwde voertuigen kunnen wij in veel gevallen ook binnen een relatief korte termijn leveren. Krijgt u te maken met schade of diefstal? Dan leidt dit niet direct tot langdurige stilstand. Wanneer u interesse heeft in een IVECO Daily en / of de opbouwmogelijkheden, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Uiteraard kunt u online onze actuele voorraad in de gaten houden.