Modellen (Iveco)

IVECO Modellenaanbod

Het modellenaanbod van de IVECO Daily is opgebouwd uit de gesloten bestelwagen en de chassis cabine. Beide voertuigen zijn ontwikkeld voor specifieke doeleinden en verschillen van elkaar op het gebied van wielbases en ophanging. Daarnaast leveren wij speciale voertuigen op basis van de IVECO Daily. Hierbij kan worden gedacht aan een trekker oplegger combinatie en voertuigen met een bijzondere opbouw. Het Italiaanse IVECO, ook wel Industrial VEhicle COrporation, staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en comfort.

DAILY Bestelwagen

DAILY Bestelwagen

De robuuste bus voor elke professional

E-Daily voorkant

eDaily

Dezelfde Daily als je gewend bent. Alleen elektrisch.

Daily Chassis Cabine

DAILY Chassis Cabine

Perfect voor maatwerk

Motor Daily

Aandrijflijnen

De lichte bedrijfswagens van IVECO worden aangedreven door MultiJet 2 dieselmotoren van Fiat Powertrain Technologies. Deze motoren bieden een hoog koppel, een laag verbruik en lange onderhoudsintervallen. Het motorengamma is opgebouwd uit 2,3 en 3,0 liter dieselmotoren en een 3,0 liter CNG-motor. Met vermogens van 120 tot maar liefst 210 pk biedt de IVECO Daily de meeste keuze in de markt.

Alle IVECO Daily's worden via de achterwielen aangedreven, waarbij er de keuze is tussen de overbrenging middels een handgeschakelde 6-versnellingsbak óf optioneel de Hi-Matic volautomatische 8-traps versnellingsbak. Daarnaast zijn alle Daily’s de laatste jaren sterk verbeterd op het vlak van connectiviteit, waarbij er vooral extra aandacht is besteed om meer gemak en comfort voor de bestuurder te kunnen realiseren.

Daily Inladen

Optimaal Laadvermogen

Het modellenaanbod van de IVECO Daily begint bij een G.V.W. van 3,5 ton en loopt door tot maar liefst 7,0 ton. Dat levert laadvermogens op van 1400 tot meer dan 4000 kg. Daarbij is er optioneel de keuze voor dubbellucht montage op de achteras. Hiermee is de IVECO Daily de meest veelzijdige bedrijfswagen in de markt. Binnen het modellenaanbod van IVECO zijn er dus veel verschillende mogelijkheden beschikbaar, waardoor elke ondernemer zo een Daily kan vinden die aansluit bij de bedrijfsbehoeften.

Vanzelfsprekend staan er bij BLOM-DSW ervaren verkoopspecialisten voor u klaar om u van een gedegen advies te voorzien op basis van uw specifieke behoeften.