Iveco Daily Header Van

Daily Bestelwagen

De IVECO Daily bestelwagen is bijzonder populair. De Daily staat synoniem voor veiligheid, betrouwbaarheid en optimaal gebruiksgemak. Elk modeljaar voert IVECO opnieuw diverse innovaties door, waardoor de nieuwste generatie nóg beter is zonder daarbij in te perken op de sterke eigenschappen van het voertuig. De bedrijfswagen is namelijk gebouwd op basis van een lichte vrachtwagen. Dit biedt belangrijke voordelen, zowel voor bedrijf als voor chauffeur. Wij laten u graag nader kennismaken met alle kwaliteiten van de IVECO Daily.

Daily Van dubbele cabine

UW PARTNER BIJ HET ZWARE WERK

Een belangrijk voordeel van de IVECO Daily bestelwagen is dat deze op een robuust ladderchassis is gebouwd. Deze techniek wordt ook bij vrachtwagens toegepast om een zo sterk mogelijk chassis te krijgen. De IVECO Daily is de enige bestelwagen op de markt die op dit chassis is gebouwd. Andere bestelwagens worden op een kokerchassis gebouwd. Door dit ladderchassis is de Daily zeer geschikt voor zware inzet, terwijl er ook een lange levensduur kan worden gegarandeerd. Gecombineerd met achterwielaandrijving en een optionele dubbellucht montage op de achteras is daardoor ook het trekken van een aanhanger van 3,5 ton geen enkel probleem.

Daily Van

MOGELIJKHEDEN OP MOTORGEBIED

De IVECO Daily bestelwagens worden aangedreven door een 2,3 of 3,0 dieselmotor. Deze motoren zijn afkomstig van Fiat Powertrain Technologies, de motorenfabrikant van de Fiat Group. De speerpunten zijn een lange levensduur en een hoog koppel bij lage toeren. Door de toepassing van de MultiJet techniek, slimme dynamo's, lage weerstand zuigerveren en Start&Stop-systemen heeft de IVECO Daily het laagste verbruik in zijn klasse.

Ook is er een 3,0 CNG-motor beschikbaar. Dit is de enige aardgasmotor in zijn klasse en kan geleverd worden in combinatie met een 8-traps Hi-Matic automaat. Door de ruime keuze aan motoren is er altijd een variant van de Daily beschikbaar die perfect op uw zakelijke behoeften aansluit.

Standaard wordt de IVECO Daily bestelwagen met een handgeschakelde 6-versnellingsbak geleverd, maar een Hi-Matic 8-traps volautomatische versnellingsbak behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Interieur Daily

NIEUWSTE VAN HET NIEUWSTE

Nieuw is bijvoorbeeld de Air-Pro pneumatische luchtvering. Hierdoor wordt niet alleen het comfort en de veiligheid van de passagiers verhoogd, maar ook de lading wordt beter beschermd. Ook IVECO Driver Pal is nieuw. Dit is een systeem dat werkt met Amazon Alexa en hiermee is het mogelijk om met het voertuig te communiceren. En als laatste zijn er vernieuwde stoelen te vinden in de Daily. Ontwikkeld met een traagschuim basis om zo te zorgen dat het gewicht beter verdeeld wordt, waardoor het risico op de ontwikkeling van rug- en nekklachten afneemt. Het aangepaste zitvlak zorgt voor een hoger zitcomfort voor langere personen.

Iveco Daily Lengtes

WIELBASES EN LAADRUIMTE

Als ondernemer wilt u kunnen rekenen op een optimale efficiency, en dit kan zeker wanneer u kiest voor de IVECO Daily. Er is bij de nieuwste versie een zo groot mogelijke laadruimte gecreëerd zonder het voertuig veel langer te maken. U heeft de keuze uit maar liefst vier verschillende wielbases, namelijk 3000, 3520, 3520L, 4100. Daarnaast zijn er ook drie dakhoogten van respectievelijk 1545, 1900 en 2100 mm beschikbaar. In het grootste geval levert dit een laadvolume op van maar liefst 19,6 kubieke meter, waarmee het de grootste bestelwagen op de markt is. En dat met een draaicirkel die toch een stuk kleiner blijft dan die van concurrerende modellen.