Iveco Daily chassis: Strong by Nature | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily Chassis

De Iveco Daily is naast de gesloten bestelwagen tevens leverbaar als chassis cabine. De chassis cabine is met het robuuste ladder chassis geconstrueerd voor zware opbouwen. Door de toepassing van dit chassis garandeert de Iveco Daily een robuust voertuig met een lange levensduur.

Er zijn talloze mogelijkheden voor de opbouw van het Iveco Daily chassis. BLOM-DSW werkt uitsluitend samen met professionele en gespecialiseerde partners voor de opbouw van uw bedrijfsvoertuig.

Opbouwmogelijkheden

Een veelvoorkomende opbouw voor de Iveco Daily is de gesloten laadbak voor het transport van grote goederen zoals meubels of pallethandel. Ook de open laadbak is een veel geziene opbouw bij de Iveco Daily. De open laadbak variant wordt vaak gebruikt door hoveniers of tuinbouwbedrijven. Voor de opbouw van een zware laadkraan is de Iveco Daily tevens zeer geschikt.

Aandrijflijnen

De Iveco Daily is leverbaar met een groot aantal verschillende motoren. Met de keuze uit de 2.3 MJ motor met 116, of 156 pk en de 3.0 MJ motor met 160, 180 of 210 pk is er voor elke inzet een geschikte motor te specificeren. Alle Iveco Daily chassis cabines beschikken over achterwielaandrijving. Daarnaast kunt u kiezen voor dubbellucht montage op de achteras voor opbouwen met een hoog specifiek gewicht en is leverbaar met de geroemde HI-MATIC volautomatische versnellingsbak.

Variëteit in uitvoeringen

Het Iveco Daily chassis kan worden geleverd met zes verschillende wielbases, te weten 3000, 3450, 3750, 4100, 4350 en 4750. Met een G.V.W. van 3.5 tot maar liefst 7.0 ton biedt de Iveco Daily een grote variëteit in uitvoeringen. Ook kunt u kiezen voor enkele of dubbele montage op de achteras en diverse achterasreducties. Tot slot is tevens een oplossing af fabriek voor de dubbel cabine variant.  

Direct leverbaar 

BLOM-DSW heeft altijd een zeer groot aantal Iveco Daily Chassis Cabines op voorraad voor directe levering. Ook kunnen wij vaak opgebouwde voertuigen uit voorraad aan u leveren binnen 2 weken. Op deze manier hoeft u zich bij schade of diefstal geen langdurige stilstand te veroorloven. Klik hier voor een actueel overzicht van onze voorraad.