Iveco Daily Bestelwagen | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily BestelwagenNew Daily E6 Business Instinct

De Iveco Daily bestelwagen is leverbaar in een groot aantal configuraties. Met vijf lengtes en drie dakhoogtes is er voor elke inzet een geschikte Iveco Daily samen te stellen. De Iveco Daily is tevens leverbaar met een dubbellucht achteras en in dubbel cabine uitvoering.

Het hoogste laadvermogen

Alle Iveco Daily bestelwagens beschikken over een sterk ladderchassis, achterwielaandrijving en een maximaal trekgewicht van maar liefst 3.500 kg. Hiermee is de Iveco Daily een echt werkpaard voor uw bedrijf. De Iveco Daily is leverbaar met een maximaal toegestaan gewicht van 3,5 ton tot 7 ton. Hiermee heeft de Iveco Daily het hoogste laadvermogen uit zijn klasse.

Lage kosten met een gunstig verbruik

De nieuwe Iveco Daily bestelwagen heeft een nog lager verbruik dan voorheen. Dit lage verbruik draagt bij een een gunstige TCO (Total Cost of Ownership). De Iveco Daily biedt daarnaast een groot laadvolume door de nieuwe wielbases. De nieuwe Iveco Daily bestelwagen heeft zelfs het grootste laadvolume uit zijn klasse met 19,6 M3. Door de toepassing van achterwielaandrijving en een grote stuurhoek heeft de Iveco Daily ook de kleinste draaicirkel in zijn klasse, namelijk 11.2 meter.

Neem voor een vrijblijvende offerte direct contact met ons op.