De reguliere versie op diesel is al een uitstekend voertuig voor ieder soort gebruiker en bedrijf. Met de IVECO eDaily komen daar nu alleen nog maar meer voordelen bij. Zo biedt deze volledig elektrische variant van de al bekende Daily hetzelfde laadvolume, laadvermogen, wendbaarheid en transformeerbaarheid als de dieselversies. Alleen dan nu met het bijkomende toekomstbestendige voordeel dat je met dit voertuig toegang blijft houden tot alle gebieden, dus ook de steden waar straks milieuzones ingevoerd gaan worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe geruisloos de elektrische Daily is voor zowel omgeving als chauffeur. Kortom, waarvoor u ook naar de stad gaat - laden, afleveren, verkopen of bouwen - de IVECO eDaily is de beste oplossing voor emissie- en geluidsvrij vervoer in de stad.

E-Daily

Kilometers maken

De IVECO eDaily is uit te rusten met tot wel drie accumodules, waarmee het voertuig uitstekend geschikt voor uw dagelijkse routes. Rijd je op een dag niet heel veel, dan kan je al uit de voeten met het enkele accupakket. Maak je veel kilometers, dan biedt de mogelijkheid van drie accumodules hier alle kansen toe. In stadscyclus biedt de eDaily namelijk een actieradius tot wel 400 kilometer. En heb je voor bijvoorbeeld maar één accumodule gekozen, en heb je opeens klanten verder weg waardoor je meer moet gaan rijden? Dan is het mogelijk om de accu's uit te breiden tijdens de levensduur van het voertuig. De IVECO eDaily is dus op alles voorbereid. Daarnaast: wist je dat de eDaily de hoogste actieradius biedt op de markt voor lichte bedrijfswagens met rijbewijs B? En als de accu dan leeg is, dan heb je aan de snellader slechts 30 minuten nodig om weer 100 kilometer bij te laden. Over de gehele cyclus is een besparing in onderhoudskosten mogelijk tot wel 50 procent. En vergeet ook niet: je krijgt 8 jaar garantie op de accu's. Komt de conditie van de accu door natuurlijk verval op een capaciteit van 80 procent of minder, dan kan je rekenen op een gegarandeerde vervanging van het accupakket.

E-Daily

Business zoals altijd

Bij de eDaily is de toekomst er in alle carrosserievarianten die we gewend zijn van de al bestaande, reguliere Daily-line-up. Niets ontbreekt; business zoals altijd dus. Of je nu kiest voor de bestelwagen, de chassis-cabine of de chassis-dubbele cabine, de eDaily is er voor je. Als enkel lucht variant op 3,5 ton, 3,8 ton en 4,25 ton en als dubbel lucht op 4,25 ton, 5,2 ton, 6 ton en 7,2 ton GVW. Daar komt bij dat het de enige elektrische LCV is met hetzelfde trekvermogen als een diesel, namelijk 3500 kg. Het is zelfs de enige bestelwagen op de markt met een laadvermogen tot 4,6 ton en een laadvolume tot 20,3 m3. Een uniek product dus!

Goed om te weten: De IVECO eDaily is met een B-rijbewijs te rijden tot maar liefst 4,25 ton.

E-Daily

Robuust en capabel

De elektrische IVECO Daily is gebouwd op een geëlektrificeerd modulair chassisplatform. Voorzien van achterwielaandrijving zoals we ook van alle andere Daily-varianten gewend zijn. En ook de intelligente Air-Pro vering is leverbaar op de eDaily, waardoor je je vering altijd aan kunt passen op de belading die je op dat moment vervoert. Of juist wanneer je helemaal leeg rijdt. Ook een tot 15kW ePTO is mogelijk en standaard is de eDaily voorzien van een automaat. Deze is voorzien van een ECO-modus, zodat je ook nog een extra energie kunt besparen en verder kan komen op je acculading. En heb je even een moment wat meer power nodig, dan heb je de Hi-Power-functie om voor een kort moment een overboost voor handen te krijgen. Ideaal als je met een zware lading bijvoorbeeld op een heuvel staat. Dit alles klinkt eigenlijk al toekomstbestendig genoeg. Maar er is nóg iets wat nieuw is op de eDaily: de auto is altijd verbonden. Zo kan je via je telefoon het laadproces volgen en op afstand de climate control alvast aanzetten zodat je altijd in een voorverwarmde of -gekoelde auto stapt. Bovendien biedt deze 'connected-omgeving' de mogelijkheid om je route zo te plannen dat je zo efficiënt mogelijke routes rijdt en je dus je energiebeheer in eigen hand kan houden en je actieradius kan optimaliseren.