GINAF Trucks | BLOM-DSW DAF

GINAF Trucks

BLOM-DSW is sinds 2012 officieel verkoop en service dealer van GINAF Trucks. Met de toevoeging van het merk GINAF heeft BLOM-DSW haar productenaanbod vergroot om u, als gewaardeerde klant, altijd van dienst te kunnen zijn.

GINAF produceert trucks op maat voor het middelzware en ultrazware segment van de bouwsector. Voor het container- en tanktransport levert GINAF Trucks de asconfiguraties van 4x2 tot 10x8, precies op de manier hoe u dat wenst.

Betrouwbaar, duurzaam en efficiƫnt

De transportoplossingen van GINAF Trucks onderscheiden zich door de toepassing van innovatieve technieken zoals het Hydro Pneumatische Veersysteem HPVS en het Elektronisch Voertuig Stuursysteem, beide uitvindingen van GINAF. Elke GINAF beschikt over het hoogste laadvermogen en een grote technische reserve. Dat betekent veel rendement en weinig operationele kosten. Het productenaanbod van GINAF bestaat uit de HD-serie, de X-Serie en de City truck.

GINAF HD-Series

De GINAF HD-serie is speciaal ontworpen voor de mijnindustrie. Deze innovatieve voertuigen combineren de grootte en het onderhoud van normale trucks met de laadcapaciteit van een lichte kipper. Dit resulteert in een hoog netto laadvermogen. Voor de klant betekent dit dat hij het voertuig te allen tijde kan inzetten en hiermee de kosten per ton omlaag kan brengen, wat hem een hoger netto resultaat biedt.

GINAF X-Series

Het resultaat van de jarenlange ervaring van GINAF is de X-Serie. Deze serie voertuigen heeft een geschikte truck voor elke inzet, met een G.V.W. van 18,5 ton t/m 50 ton. Elk van deze trucks beschikt over een ruime technische reserve m.b.t. de maximale asbelasting. Dit voorkomt voortijdige slijtage aan het chassis en de ophanging.

GINAF C-Truck

GINAF heeft een uniek voertuigconcept ontwikkeld voor transport in stedelijk gebied: de GINAF C-Truck. Deze truck is uiterst wendbaar door zijn breedte van slechts 2.20 m en een royale wielinslag. Het laadvermogen is gelijk aan een gewone zware truck door de toepassing van een 9-tons niet-aangedreven gestuurde as en een 13-tons aangedreven as. Het C-Truck chassis is geschikt voor vele toepassingen zoals: afvalinzameling, kipper met kraan, containerauto, betonmixer, kolkenzuiger of brandweervoertuig.

Heeft u interesse in een van de oplossingen die GINAF u kan bieden, neem dan contact op met een van onze verkoopspecialisten.