DAF Modellenaanbod | BLOM-DSW DAF

DAF Modellenaanbod

Het modellenaanbod van DAF Trucks bestaat uit de wendbare DAF LF voor stedelijk transport, de veelzijdige DAF CF voor nationaal transport en de DAF XF voor lange afstand transport. De vrachtwagens van DAF Trucks zijn ontwikkeld voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik, een laag eigen gewicht en veel comfort voor de chauffeur.

DAF motoren

Het volledige motorengamma voldoet aan de strenge Euro VI norm voor vrachtwagens. Door de continue doorontwikkeling op het gebied van motoren, levert DAF een breed scala aan krachtige motoren met een laag brandstofverbruik en lange onderhoudsintervallen.

DAF Trekkers en bakwagens

DAF levert de DAF LF, DAF CF en DAF XF in trekkeruitvoering voor nationaal en internationaal transport. Daarnaast beslaat het leveringsprogramma tevens twee- en meerassige bakwagens van het type DAF LF, DAF CF en DAF XF. Doordat de chassis van DAF in grote mate te specificeren zijn, biedt het modellenaanbod van DAF altijd een geschikt basisvoertuig voor uw opbouw.

De Nieuwe Generatie DAF

In 2021 introduceerde DAF de Nieuwe Generatie XF, XG en XG+ deze nieuwe range speciaal ontwikkeld voor internationale ritten en lange afstanden is ontworpen volgens de actuele richtlijnen Europese richtlijnen als het gaat om lengte en gewicht van de voertuigen. Hiermee zette DAF in 2021 de nieuwe standaard in kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en comfort.

GINAF Trucks

BLOM-DSW is tevens dealer van GINAF Trucks. GINAF levert configuraties voor DAF vrachtwagens en tevens een zeer breed eigen modellenaanbod voor specifieke toepassingen zoals bouw- en mijnvoertuigen.