Vacature - Medewerker Kwaliteit, Arbo & Milieu

Vacature

Medewerker Kwaliteit, Arbo & Milieu

Voor de verdere professionalisering van de organisatie zijn wij op zoek naar een medewerker Kwaliteit, Arbo & Milieu (QESH).

Inhoudelijke uitdaging, zelfstandigheid, impact en ruimte.

JUST ANOTHER DAY AT THE OFFICE?

Je bent hét aanspreekpunt binnen BLOM-DSW voor quality, environment & safety issues. De afgelopen jaren hebben we op dit vlak veel opgebouwd en nu zijn we toe aan verdere professionalisering. De omgeving verandert en onze stakeholders verwachten veel van ons. Dat moeten we toekomstbestendig aanpakken. Daar ben jij voor nodig, niet alleen als adviseur.

Je bent verantwoordelijk voor de continuering van ons kwaliteits- en milieumanagementsysteem, dat voldoet aan de normen ISO9001 en 14001. Klinkt theoretisch; is het niet. Ons ‘QEMS’ bestrijkt de volledige organisatie, dus je werkt samen met alle Sales en Aftersales afdelingen binnen BLOM-DSW. Veel kun je op afstand met moderne communicatiemiddelen, maar locatiebezoeken horen er ook zéker bij.

Onder leiding van de Manager Business Support & Innovation werk je aan de ontwikkeling, implementatie en toepassing van beleid, beheersinstrumenten en richtlijnen. Je stelt jezelf op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en binnen de organisatie. Je signaleert problemen in de uitvoering, verzamelt feiten en cijfers en doet verbetervoorstellen. Theorie? Natuurlijk belangrijk, maar de toepassing in de praktijk is minstens zo belangrijk. Daarom werk je samen met je collega’s om de uitvoerbaarheid te toetsen en je gaat het vervolgens ook ten uitvoer brengen. Je werkt aan uniformiteit van processen waar dat kan en levert maatwerk waar nodig. Je communiceert de successen in- en extern en houdt iedereen betrokken. Je werkt samen met diverse externe partijen en begeleidt hun bedrijfsbezoeken. De daaruit voortvloeiende verbeterplannen zet je naar jouw hand, je pakt het initiatief en bouwt best practices uit.

Dus we zoeken niet zomaar iemand.

Je hebt een relevante HBO-/WO-opleiding die past bij het multidisciplinaire karakter van deze functie. Enkele jarenwerkervaring in het vakgebied is een pré, maar niet noodzakelijk. Leergierigheid, oplossingsgerichtheid en de wil om zaken voor elkaar te krijgen wel, evenals affiniteit met automotive. Je weet de hedendaagse technologie slim in te zetten om je doelen te bereiken. Je kunt goed communiceren, adviseren en organiseren en je bent effectief in het implementeren van nieuwe methoden en werkwijzen. Je bent pragmatisch, maar vindt het wel belangrijk dat zaken duidelijken goed geregeld zijn. Een rijbewijs A of B is wel een must, want van achter een bureau ga je het verschil niet maken.

EN WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

Een brede, uitdagende functie in een succesvol bedrijf van formaat, met sterke merken. Volop ruimte om met initiatieven te komen en zaken op te pakken. We zijn niet te beroerd om je een rol van betekenis te laten spelen, om je impact te laten hebben en om je persoonlijk te laten ontwikkelen. Je kennis en vaardigheden uitbouwen is vanzelfsprekend bij ons, even als flexibiliteit, zeer goede arbeidsvoorwaarden, een telefoon, een laptop en een prettige werkplek. Korte lijnen en directe communicatie in een platte organisatie met een open cultuur, gecreëerd door 200 enthousiaste collega’s.

Jullie zoeken mij!

 

Wij ontvangen graag je motivatie en CV via werken@blomdsw.nl t.a.v. Ingrid van Mil. 

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 0174 – 63 73 83.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.