PPFS | BLOM-DSW Service en dienstverlening

PPFS

DAF PPFS is een onderhoudspakket voor het beheer van reparatiekosten, onderhoudsschema’s, onderdelenvoorraad en -inkoop voor een compleet voertuigpark. Het krachtige programma vergt geen investering in zware computersystemen. Het is gebruiksvriendelijk en met behulp van het scannen van barcodes vermindert u de kans invoer fouten en werkt u efficiënter. De onderhoudsinformatie van uw voertuigpark is altijd eenvoudig en snel beschikbaar, onafhankelijk van plaats en tijd.

Uw directe voordelen:

  • direct overzichtelijk inzicht in onderhoud & kosten van uw voertuigpark
  • eenvoudig, efficiënt en snel in gebruik
  • informatie altijd up-to-date
  • geen systeem administratie en - onderhoud
  • databeheer door toonaangevend IT-bedrijf
  • virusvrij dus geen risico op verlies van data

PPFS is speciaal ontwikkeld voor DAF Trucks in samenwerking met onze klanten. Samen hebben wij de vakkundigheid en de kracht om innovatieve en toekomstgerichte oplossingen voor de transportbranche uit te werken. Een ijzersterke combinatie!

DAF PPFS geschikt voor u?

PPFS is zeer geschikt voor klanten die zelf het onderhoud uitvoeren aan hun wagenpark. Als zelf reparerende fleetowner kunt u de voordelen van het werkplaats administratieprogramma optimaal benutten.

Basisfuncties

PPFS kan u helpen met het claimen van garantie en het verbeteren van de medewerker productiviteit. Daarnaast zal uw voertuigbeschikbaarheid aanzienlijk worden verbeterd door preventief onderhoud. Voertuigefficiency kan eenvoudig bewaakt worden zodat het juiste voertuig ingezet kan worden. Weet u welke truck het efficiëntst is per kilometer? Per liter brandstof? Per m³? Nu is het mogelijk!

Support

Uw database wordt compleet gevuld met uw eigen voertuigen, onderhoudsdata, monteurs, uurtarieven, artikelnummers, leveranciers, klanten etc. zodat u meteen aan de slag kunt. In de aanschaf zijn diverse trainingsmogelijkheden bij u op locatie inbegrepen, ook de support verloopt via DAF.

Om u een nog betere en snellere ondersteuning te kunnen bieden, maakt PPFS gebruik van WebEx. Door middel van dit programma kunnen wij tijdens een sessie meekijken op uw scherm of u op het onze. Hierdoor wordt de communicatie vereenvoudigd en zijn wij in staat u sneller te helpen.