Iveco Services | BLOM-DSW Iveco

Iveco Services

Onder de naam Iveco Capital biedt Iveco een groot aanbod van aanverwante diensten voor uw Iveco Daily bedrijfswagen. Iveco Capital is onderdeel van CNH Industrial en is de captive leasemaatschappij van Iveco. Door een zeer ruime ervaring met bedrijfswagens en eindgebruikers, kan Iveco Capital u altijd voorzien van een passend aanbod voor de financiering of leasing van uw Iveco Daily bedrijfswagen.

Financial Lease

U kunt bij Iveco Capital onder andere terecht voor de financiering van uw Iveco bedrijfswagen. Met een zogenaamde financial lease betaalt u het aankoopbedrag in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij terug. Op deze manier kunt u uw liquide middelen binnen uw bedrijf houden voor de dagelijkse bedrijfsvoering. U krijgt de keuze uit een looptijd van 12 tot maar liefst 72 maanden. Daarnaast kunt u, om uw maandbedrag te verlagen, kiezen voor een aanbetaling of een slotsom. De bedrijfswagen staat bij een financiële lease op uw balans en daardoor kunt u profiteren van fiscale maatregelen zoals willekeurig afschrijven.

Operational Lease

Een andere vorm van leasing die Iveco Capital u kan bieden is een operational lease. Met een operationele lease huurt u als het ware de bedrijfswagen van Iveco Capital. U kunt hierbij kiezen voor een op maat gemaakte constructie, waarbij u de verzekering en wegenbelasting, het onderhoud, de banden en zelfs de brandstof mee kunt leasen. Zo betaalt u maandelijks hetzelfde bedrag en weet u waar u aan toe bent. Het voertuig staat daarbij niet op uw balans.

Onderhoudscontracten

U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud van uw bedrijfswagen onder te brengen in een onderhoudscontract van Iveco. U kiest zelf welke onderdelen van het onderhoud u wilt dekken in het contract en voor welke u zelf zorg wilt dragen. Op deze manier heeft u op voorhand inzicht in de onderhoudskosten van uw bedrijfswagen en komt u niet voor verrassingen te staan.