Kernwaarden Iveco Daily | BLOM-DSW Iveco

Kernwaarden Iveco Daily

De Iveco Daily bedrijfswagens zijn een doorontwikkeling vanaf de zware vrachtwagens van Iveco. De Iveco Daily onderscheidt zich hiermee van de andere bedrijfswagens op de markt die veelal doorontwikkeld zijn vanaf personenauto's. In de basis is de Iveco Daily dus bij uitstek geschikt voor een zware inzet.

Robuust ladderchassis

Alle Iveco Daily's zijn gebouwd op een robuust ladderchassis in plaats van het reguliere kokerchassis. Het ladderchassis is daarnaast versterkt met een aantal traversen en loopt vanaf de grille door tot aan de achterbumper. Dit aspect zorgt voor een verhoogde veiligheid van de chauffeur bij een ongeval. Door de toepassing van dit chassis is de Iveco Daily geschikt voor een zware opbouw en garandeert de Iveco Daily een duurzaam voertuig. Daarnaast heeft Iveco het chassis van de Daily de afgelopen 35 jaar in de basis niet veranderd. Dit maakt het mogelijk om uw carrosserie over te bouwen op een nieuwe Iveco Daily.

Aandrijflijnen

De motor en aandrijflijn van de Iveco Daily is ontworpen met het oog op duurzaamheid en robuustheid. Alle Iveco Daily's zijn uitgerust met achterwielaandrijving en een sterke motor met een hoog koppel. Daarnaast is het tevens mogelijk om te kiezen voor een dubbellucht achteras voor opbouwen met een hoog specifiek gewicht. De motoren in de Iveco Daily worden ontwikkeld door Fiat Powertrain Technologies, de motorfabrikant van Fiat Group S.p.A. Door de ruime ervaring in het produceren van motoren voor vrachtwagens, scheepsvaart en landbouwvoertuigen staan de motoren van Fiat Powertrain Technologies garant voor een lange levensduur.

Laadvermogen en trekgewicht

Alle Iveco Daily bedrijfswagens zijn geschikt voor het trekken van zware lasten. Door de toepassing van achterwielaandrijving en het sterke chassis kunt u met de Iveco zonder problemen een last van 3.5 ton trekken. Ondanks de robuuste bouw van de bedrijfswagen biedt elke Iveco Daily een hoog laadvolume en groot laadvermogen. Met een G.V.W. van 3,5 tot maar liefst 7 ton, is de Iveco Daily de meest veelzijdige bedrijfswagen in de markt.