BLOM-DSW Iveco |

Iveco Daily

BLOM-DSW is de specialist voor bedrijfswagens in regio Zuid-Holland. Sinds 2005 zijn wij officieel verkoop en service dealer van Iveco Daily lichte bedrijfswagens. Vanuit vestigingen in Honselersdijk, Katwijk, Zoetermeer, Zoeterwoude, Delft en Gouda adviseren onze gespecialiseerde verkopers u graag over de aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte Iveco Daily.

Verkoopspecialisten

Onze verkoopadviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bedrijfswagenmarkt. Door een ruime ervaring met onze producten, maar ook met opbouwmogelijkheden, voorzien zij u altijd van het beste advies. Met veel kennis van de wet- en regelgeving kunnen onze verkopers u tevens adviseren over het grijs kenteken, BPM, de tachograafplicht, subsidies en de nieuwe rijbewijsrichtlijnen.

BLOM-DSW werkt alleen samen met professionele leveranciers op het gebied van carrosserie- en opbouwproducten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van uw voertuig garanderen.

Service en onderhoud

In de zes werkplaatsen van BLOM-DSW staan dagelijks meer dan 150 goed opgeleide servicemonteurs klaar om uw voertuig te onderhouden. Door onze ruime openingstijden kunt u tevens na uw werkdag of op zaterdag terecht voor onderhoud of reparatie van uw bedrijfsvoertuig. BLOM-DSW begrijpt dat u geen langdurige stilstand van uw bedrijfswagen kunt veroorloven. Wij helpen u dus weer snel op weg.

Direct uit voorraad leverbaar

BLOM-DSW heeft altijd een groot aantal Iveco Daily bedrijfswagens op voorraad in diverse uitvoeringen. Deze voertuigen zijn voorzien van een goede uitrusting en zijn altijd scherp geprijsd. Voor een overzicht van ons aanbod kijkt u in onze Iveco voorraad.