Reco kiest wederom voor DAF

Body

Reco uit Koudekerk aan den Rijn, actief in verhuur van bouwmaterieel, heeft twee nieuwe DAF XG 480 FT Low Deck-uitvoeringen in gebruik genomen. Deze twee prachtige nieuwe trucks zijn geleverd door onze vestiging in Zoeterwoude.

“Het zijn fraaie en luxe versies. Bij Reco vinden we het namelijk belangrijk dat we onze chauffeurs laten meebesluiten in de keuze van hun vrachtwagen”, vertelt Marcel Koen, bedrijfsleider. “Ze rijden er dag in, dag uit in. Dus willen we de beste werkplek bieden.” De DAF’s worden ingezet voor het transport van materieel naar bouwprojecten in binnen- en buitenland. Dat varieert van tijdelijke personenliften tot aan huisvestingsunits of van batterijcontainers voor energievoorziening tot aan steigermateriaal. De keuze voor een Low Deck-versie is gedaan vanwege de lage schotelhoogte, dit is een must bij het transport van de tijdelijke huisvestingunits.

 

RECO Holding - 2x DAF XG 480 FT NGD LD

Al 70 jaar DAF.

DAF maakt al sinds de oprichting van Reco in 1953 deel uit van het wagenpark, waarvan de helft van dit merk is. Koen: “Met DAF en dealer Blom-DSW hebben we erg goed contact. De service is top. Ze staan altijd voor ons klaar. Daarnaast vinden wij duurzaamheid een belangrijk aspect, daarbij past de zuinige DAF XG. We investeren in het materieel van morgen. Een voorbeeld is onze oplossing voor tijdelijke stroomvoorziening bij bouwprojecten en evenementen. Wij verhuren een hybride-aggregaat : een combinatie van een aggregaat met battery pack om de bouw van stroom te voorzien als er geen vaste bouwstroomaansluiting is. Onze tijdelijke huisvestingsunits hebben allemaal dubbel glas, elektrische verwarming en LED-verlichting. In combinatie met zonnepanelen is de unit zelfs emissievrij van stroom te voorzien.”

RECO Holding - 2x DAF XG 480 FT NGD LD

Een echte premium truck

De nieuwe DAF XG-trekkers vallen op door talrijke extra’s, die eerlijk gezegd niet helemaal duurzaam aandoen, zoals een zonnekap, dubbele luchthoornset, LED Skylights en een DAF hoekzicht camerasysteem. De chauffeursstoel Super Air met hoge rugleuning en schoudersteun, verwarming en actieve ventilatie zorgt voor maximaal zitcomfort. De stoelen zijn afgewerkt met alcantara en leer. Ook zijn onder meer een koelkast en een DAF infotainmentsysteem met Luxury luidsprekersysteem aan boord. De DAF XG 480 FT low deck-trekkers hebben luchtvering op de vooras.