DAF Multisupport | BLOM-DSW DAF

DAF MultisupportOnderhoudscontracten

Wij kunnen u bij de aanschaf van uw nieuwe DAF voertuig tevens adviseren op het gebied van aanverwante dienstverlening zoals onderhoudscontracten. Onder de naam DAF MultiSupport levert DAF Trucks diverse oplossingen op het gebied van reparatie- en onderhoudscontracten.

Met DAF MultiSupport verzekert u zich van een perfect onderhouden DAF truck tegen een vaste prijs per kilometer, zonder onverwachte kosten. U kunt zelf het gewenste serviceniveau bepalen en u krijgt daarbij tevens de keuze om het onderhoud van uw opleggers of opbouw onder te brengen in het contract. De voordelen van DAF MultiSupport:

  • Volledige kostenbeheersing:

DAF MultiSupport biedt u een vast, vooraf overeengekomen tarief op maat voor al uw wensen voor onderhoud en reparaties.

  • Optimale voertuigprestaties:

Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid, zij kennen uw truck door en door en maken enkel gebruik van hoogwaardige, originele DAF onderdelen. Uw truck verkeert altijd in topconditie, met een minimale kans op pech en de daaruit voortvloeiende kosten van stilstand.

  • Maximale voertuiginzet:

Wij plannen uw onderhoud optimaal in, rekening houdend met uw behoeften, voertuiginzet, truckconfiguratie en de wettelijke inspecties die moeten worden uitgevoerd. In geval van pech of een andere onvoorziene situatie kunt u volledig vertrouwen op DAF ITS.

  • Verhoogde inruilwaarde:

DAF MultiSupport verzekert u van de allerbeste service aan uw voertuig. De meerwaarde van onderhoud en reparaties aan uw truck, uitgevoerd volgens DAF richtlijnen en met originele DAF onderdelen, verbetert niet alleen de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw truck, maar betekent ook een hogere inruilwaarde. Met DAF MultiSupport garandeert DAF een hogere restwaarde.

  • Flexibel aanbod:

Met de flexibiliteit in ons DAF MultiSupport Services programma en de kwaliteit van onze organisatie erachter, bieden wij u altijd de beste oplossing.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een DAF MultiSupport onderhoudscontract, neem dan contact met ons op.