DAF Transport Efficiency | BLOM-DSW DAF

DAF Transport EfficiencyUw rendement, ons doel.

BLOM-DSW uw business als geen ander en weet dus hoe belangrijk rendement voor u is. DAF biedt u uitgekiende transportoplossingen voor een zo efficient mogelijke bedrijfsvoering. De trucks van DAF zijn toonaangevend in betrouwbaarheid en lage operationele kosten. Daarnaast biedt DAF een breed palet aan diensten die maximale voertuigbeschikbaarheid garanderen en bovendien allemaal op één adres gebundeld zijn: dat van BLOM-DSW. DAF Transport Efficiency is de filosofie van DAF om u de hoogste opbrengst per kilometer te bieden.

Efficiency is een optelsom

Rendement begint met de keuze van de juiste truck, op maat gespecificeerd voor uw specifieke toepassing. Met een gunstige aerodynamica, zuinige moteren, lange service-intervallen en een laag eigengewicht. U heeft talrijke mogelijkheden de opbrengst per kilometer nóg verder te verhogen. Door bijvoorbeeld slimme reparatie- en onderhoudscontracten en gunstige financieringsvoorwaarden. En natuurlijk is er aandacht voor de chauffeur. DAF ondersteunt hem of haar het beste uit de truck te halen. Ook dat is DAF Transport Efficiency.

DAF transport efficiency

Ontwerp & techniek

DAF Transport Efficiency komt tot uiting in elke DAF. Of u nu kiest voor een LF voor het distributievervoer, een CF voor een veelheid aan toepassingen of een XF voor het zware werk en de lange afstand; u kiest altijd voor een truck met een laag eigen gewicht voor een hoog laadvermogen.  Lees verder over Ontwerp en Techniek.

Rijden & gedrag

Misschien wel uw belangrijkste partner om de efficiency van uw onderneming te optimaliseren: uw chauffeur. Een tevreden chauffeur bespaart kosten en doet zijn werk beter! DAF weet dat als geen ander en ondersteunt hem of haar het beste uit de truck te halen! Ook dat is DAF Transport Efficiency! Lees verder over Rijden en Gedrag.

Dealer & services

Ook BLOM-DSW als uw DAF-dealer weet als geen ander hoe belangrijk efficiency voor u is. Daarom bieden wij een compleet pakket aan diensten om u te ondersteunen het maximale rendement te realiseren. En al die diensten vindt u onder één dak. DAF Transport Efficiency loopt als rode draad door de gehele organisatie. Lees meer over de dienstverlening.