DAF Connect | BLOM-DSW DAF

DAF Connect

DAF Connect is een innovatief online fleet managementsysteem dat de operator realtime-informatie biedt over de prestaties van zijn voertuigen en chauffeurs. Alle informatie over bijvoorbeeld actuele locatie, brandstofverbruik, kilometerkosten, voertuigbezettingsniveau en stationairtijd worden duidelijk weergegeven op een online dashboard, dat kan worden aangepast aan uw vereisten en wensen.

Het online en gebruikersvriendelijke dashboard biedt toegang tot extra functies, zoals uitgebreide brandstofrapporten met huidige en recente gegevens en zelfs de mogelijkheid voertuigen en chauffeurs te vergelijken. Live Fleet biedt alle informatie die nodig is over de locatie van de fleet zodat een optimale planning gemaakt kan worden. De afgelegde afstanden en de rijtijd per voertuig en chauffeur worden duidelijk aangegeven. Operators ontvangen zelf ingestelde waarschuwingen wanneer zich afwijkingen voordoen in onder meer snelheid, route, locatie en brandstofverbruik, zodat indien nodig onmiddellijk gereageerd kan worden. Per e-mail kunnen specifieke rapporten worden ontvangen van het online portaal. Afhankelijk van uw voorkeuren kunnen dagelijks of wekelijks rapporten worden verzonden.

DAF Connect ondersteunt de transport-operator bij het optimaliseren van de voertuigbeschikbaarheid, het verlagen van de operationele kosten en het verbeteren van de logistieke efficiëntie, alsmede optimale reparatie- en onderhoudsplanning en advies op maat van de DAF-dealer met gebruik van DAF Connect.