Werken bij BLOM-DSW | BLOM-DSW

Werken bij BLOM-DSW

Binnen BLOM-DSW wordt door een betrokken team van ruim 180 medewerkers over verschillende vestigingen iedere dag gewerkt aan kwaliteit en professionaliteit. BLOM-DSW is een solide werkgever, waarbij dienstverlening hoog in het vaandel staat. Zowel in de werkplaatsen als op de ondersteunende afdelingen staan enthousiaste en gekwalificeerde mensen borg voor een goed advies en een degelijke service aan de klant.

Wij bieden zelfstandige functies met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. De cultuur kenmerkt zich door een professionele maar informele sfeer met korte communicatielijnen.

Opleidingsmogelijkheden

BLOM-DSW doet er alles aan om medewerkers de kans te geven het beste uit zichzelf te halen, want uitdagend werk motiveert en haalt het beste in je naar boven. Voor de klant is dat ook beter. Die wordt natuurlijk het liefst geholpen door iemand die zichtbaar plezier heeft in zijn werk. We investeren dan ook graag in de ontwikkeling van onze medewerkers en streven ernaar dat alle medewerkers multifunctioneel inzetbaar zijn.

We verwachten wel dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied en stimuleren je ook om na te blijven denken over de volgende stap in je carrière. We helpen je graag om je talenten maximaal te ontplooien.