Vacature - HR Medewerker (24 tot 32 uur)

Vacature

HR Medewerker (24 - 32 uur)

Heb jij een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van HR? Ben jij daarnaast gedreven, denk jij drie stappen vooruit en bruis jij van de energie en ideeën? Zoek dan niet verder, want dan hebben wij de ultieme uitdaging voor jou! 

In verband met de aanhoudende groei is er ruimte gekomen voor versterking op de HR afdeling. Het huidige HR team bestaat uit een HR manager, een HR medewerker en een collega die naast haar eigen functie ondersteuning biedt aan de afdeling (o.a. salarisadministratie). Heb jij een proactieve houding, ben jij graag operationeel bezig en sta jij stevig in je schoenen? Dan komen we graag met jou in contact!

Hard werken loont!

We verwachten van jou een gezonde dosis inzet en enthousiasme, maar uiteraard krijg je hier ook het nodige voor terug. Bij aanvang krijg je een jaarcontract. Wanneer er van beide kanten een perfecte match is, is uiteraard de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband. Blom- DSW valt onder de cao motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf. Dit houdt in dat je een goed salaris ontvangt tussen de € 2700,- en € 3800,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek. Uiteraard is dit afhankelijk van ervaring, kennis en kunde. Je hebt recht op 192 vakantie uren o.b.v. een 38-urige werkweek, 8% vakantiegeld en je krijgt een goede pensioenregeling aangeboden (PMT). Er is altijd ruimte voor ontwikkeling en het volgen van vakgerelateerde cursussen. Graag zelfs, want ze verwachten bij Blom-DSW dat jouw kennis m.b.t. HR altijd up-to-date is.
Naast een fijne, informele werksfeer wordt er ook geregeld iets leuks georganiseerd. Wat dacht je van een gezellige borrel of een bedrijfsfeestje? Ook rondom de feestdagen wordt niemand vergeten. Want waar hard gewerkt wordt moet ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning, gezelligheid en verwennerij!

Jouw toekomstige werkdag

Het is donderdagochtend. Jij start je werkdag altijd tussen 8:30 uur en 9:00 uur. Bij aankomst op de zaak kom je gelijk een aantal collega’s tegen bij het koffieapparaat. Dat is gezellig binnenkomen. Na een kort praatje en een heerlijk kopje koffie vervolg jij je weg richting je werkplek. Twee collega’s zijn al op kantoor en je andere collega werkt deze ochtend vanuit een andere vestiging. Je installeert jezelf en opent je agenda. Vandaag heb je een drukke dag voor de boeg. Je begint deze ochtend eerst met het verwerken van je e-mail. Hier staat niet zo heel veel spannends in, dus dit heb jij zo gepiept. Tussendoor belt er een collega vanaf een andere vestiging. Hij geeft aan meer informatie te willen over het opnemen van ouderschapsverlof. Dat kan! Je belooft hem deze week het e.e.a. op de mail te zetten en geeft aan welke route hij moet bewandelen om de aanvraag hierna officieel te maken. Het is de medewerker allemaal duidelijk en hij wacht je mailtje af. Jij zet tegelijkertijd in je agenda weg om dit van de week op te pakken. Na het verwerken van je e-mails verwerk je altijd de ontvangen mutaties in het systeem. De ene keer gaat het om een wijziging van uren, de andere keer muteer jij een functie wijziging, maar jij bent ook erg veel bezig met het vastleggen van afspraken. Je correspondeert veel richting medewerkers en instanties. Zo staat er voor vandaag ook op de planning om je verder te verdiepen in een bepaalde cursus die door een aantal monteurs gevolgd moet gaan worden. Welk opleidingsinstituut biedt deze cursus aan, wat zijn de kosten en is dit bij hun op locatie of kan het ook in company? Je belt met het opleidingsinstituut en laat een offerte opmaken. Intern communiceer je dit richting de afdelingsverantwoordelijke die deze cursus aangevraagd heeft, want je weet zelf als geen ander dat het erg fijn is wanneer je goed op de hoogte gehouden wordt.

Je bent dagelijks echt operationeel bezig. Je hebt je vaste werkzaamheden, maar ook ad hoc zaken vind jij heerlijk om op te pakken. Fijn juist, die afwisseling.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opmaken van contracten en het monitoren van contractverlengingen, je verwerkt declaraties en verlofuren, je registreert en monitort verzuim, vraagt (waar nodig) uitkeringen aan bij het UWV en informeert en adviseert medewerkers en leidinggevende op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast verzorg jij leuke attenties voor bijvoorbeeld een pensionaris of een collega die net getrouwd is, ook zorg jij voor het bloemetje of de fruitmand wanneer een medewerker langdurig ziek is. Je biedt een luisterend oor waar nodig.

Inmiddels is de dag voorbij gevlogen en je ziet dat het 17:15 uur is. Je checkt nog even je to-do lijstje van vandaag en ziet dat je alles af hebt kunnen vinken. Met een tevreden gevoel sluit  je je computer af en ga je richting huis. Wat een heerlijke dag heb je weer gehad!

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van HR en je hebt kennis van de huidige wet- en regelgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent discreet, secuur, toegankelijk en enthousiast. Je vindt het fijn om zelf initiatieven te mogen nemen en hebt een proactieve houding.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.