Camperonderhoud | BLOM-DSW Service en dienstverlening
×

Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 258 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /var/www/html/blomdsw.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Camperonderhoud

Al sinds jaar en dag heeft Fiat een goede reputatie op het gebied van campers en kampeervoertuigen. Met een marktaandeel van meer dan 70% is de Fiat Ducato namelijk het meest gekozen basisvoertuig voor campers in Europa. Het chassis van de Fiat Ducato biedt dankzij de grote spoorbreedte een goede wegligging en is met zijn lage eigen gewicht bij uitstek geschikt voor een zware camperopbouw. Door de zuinige motoren en het goede rijgedrag is de Fiat Ducato het ideale voertuig voor lange reizen.

Camperonderhoud

Door de grote ervaring met de bedrijfswagens van Fiat is het niet verwonderlijk dat BLOM-DSW zich tevens heeft gespecialiseerd in het onderhoud van uw Fiat camper en kampeervoertuig. Onze terreinen en werkplaatsen zijn ruim van opzet, de toegangswegen zijn prima geschikt en er is altijd voldoende parkeerplek voor uw camper.

We beschikken over het vakmanschap, de juiste apparatuur en de erkenningen die nodig zijn om uw kostbare bezit te onderhouden en APK te keuren. Met de nodige periodieke zorg brengen wij uw camper in topconditie voor uw eerstvolgende reis. Een prettig idee om te weten dat u veel veilige en zorgeloze kilometers tegemoet gaat.

Schadeherstel aan uw camper

Heeft u vragen over het onderhoud, of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op met een van onze vestigingen via 088-BLOMDSW. Ook wanneer u tijdens de reis onverhoopt schade heeft opgelopen aan uw camper kunt u bij ons terecht. Onze schadeherstel afdeling en spuiterij in Honselersdijk kan uw camper weer in topconditie brengen.

Fiat Camper Assistance

Wanneer u tijdens uw vakantie een technisch probleem heeft met uw Fiat camper, dan kunt u contact opnemen met de 24-uurs Fiat Camper Assistance. Via het telefoonnummer 00800 3428 1111 kunt direct hulp inschakelen. U wordt dan bijgestaan door een van de specialistische servicepunten van het Fiat dealernetwerk.

Interesse? Reageer direct!

* Verplicht veld