Vijf nieuwe DAF XF105 trekkers voor Transportbedrijf Koos van Gaalen | BLOM-DSW

Vijf nieuwe DAF XF105 trekkers voor Transportbedrijf Koos van Gaalen

Wij hebben inmiddels 5 nieuwe DAF FT XF105.460 Euro 5 Super Space Cab trekkers uit een serie van totaal 7 stuks afgeleverd aan Transportbedrijf Koos van Gaalen uit Poeldijk.

Met de ingebruikname van deze 7 trekkers worden 6 bestaande euro 3 trekkers vernieuwd en is er een uitbreiding van 1 trekker in het wagenpark van Koos van Gaalen.

De DAF XF105's zijn uitgerust met de krachtige, maar ook milieuvriendelijke Paccar 460 pk motor. De motor is gekoppeld aan de geautomatiseerde AS-Tronic 12-versnellingbak en een MX motorrem. Bij de cabine is er gekozen voor de ruime Super Space Cab. Deze configuratie is met name geliefd bij lange-afstandstransport.

Omdat de trekkers nationaal maar ook internationaal zullen worden ingezet is de cabine voor de chauffeurs ingericht als een luxe en comfortabele werkplek. Zo is er voor de chauffeur en voor de bijrijder gekozen voor een luxe luchtgeveerde stoel, een luxe luidsprekersysteem met zes speakers, DAF Night Lock, een koellade, Ebersp├Ącher standverwarming en airconditioning.

Het uiterlijk van deze trucks is ook zeker niet ongemoeid gelaten. Zo zijn de DAF's compleet in de bedrijfskleuren van Koos van Gaalen gespoten in onze spuiterij en zijn ze verder bestickerd bij de firma Tanco Reclame uit Naaldwijk.

Verder zijn de auto's opgebouwd met o.a. dubbele luchthoorns op het dak, breedtelampen voor en achter, Clang laadinrichting en -stroomkabel, een REMA stekkerdoos, een Led lichtbalk, 3 oranje toplampjes, 3 werklampen en wielringen.

Transportbedrijf Koos van Gaalen
Vakkundig, betrouwbaar, snel en betrokken, dat is Transportbedrijf Koos van Gaalen BV ten voeten uit. De specialist voor al uw (AGF)transport, ferrytrailervervoer en zeecontainertransport. In Transportbedrijf Koos van Gaalen BV vindt u een krachtige samenwerkingspartner met jarenlange ervaring en kennis van uw branche. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de belangrijkste kernwaarden.

Door een flinke uitbreiding in de laatste jaren hebben zij zoveel materieel ter beschikking en daardoor ook zoveel slagkracht ontwikkelt dat al uw vervoersopdrachten door hen ingevuld kunnen worden. De manier van werken slaat aan. Dat blijkt wel uit de langdurige relaties die zijn opgebouwd met een groot aantal gerenommeerde bedrijven.

Wij feliciteren Koos van Gaalen met deze nieuwe aanwinsten en wensen hem en zijn collega's veel veilige kilometers.

Fotobijschrift:

Foto's 1: de nieuwe trekkers voor Transportbedrijf Koos van Gaalen
Foto 2: trotse chauffeurs bij hun nieuwe DAF's
Foto 3: V.l.n.r. Kees Zwinkels (verkoper Blom-DSW), Tom Sonneveld (After-Sales manager Blom-DSW), Dhr. Arco van Gaalen (Directeur Transportbedrijf Koos van Gaalen), Niek Slotboom (Verkoop Directeur Blom-DSW) en Dhr. Koos van Gaalen (Directeur Transportbedrijf Koos van Gaalen)