Gerealiseerd: Groot laadvolume, groot laadvermogen | BLOM-DSW

Gerealiseerd: Groot laadvolume, groot laadvermogen

Wij streven naar optimale dienstverlening in de breedste zin van het woord. Blom-DSW verkoopt dan ook geen bedrijfswagens maar oplossingen voor uw transportuitdagingen. Ons gekwalificeerde verkooppersoneel luistert graag naar uw wensen en proberen hierbij een zo goed mogelijke oplossing aan te leveren.

Een praktijk voorbeeld is de Fiat Ducato afgeleverd aan Roobos fleurs et plantes uit Honselersdijk. Als groothandelaar in bloemen en planten is het bedrijf altijd op zoek naar een zo groot mogelijk laadvolume en laadvermogen. Blom-DSW heeft dit weten te realiseren!

De basis van deze bakwagen is een Fiat Ducato platform chassis met een wielbasis van 3450 mm. En een GVW waarde van 3.5 ton. Het hart van de aandrijflijn bestaat uit de betrouwbare 180 pk sterke MultiJet II motor. De Ducato is uitgerust met een lichtgeïsoleerde laadbak met de volgende inwendige afmetingen:

Lengte inwendig ca.

3420 mm

Breedte inwendig ca.

2285 mm tussen de ladingrails

Hoogte inwendig ca.

2640 mm

Portaaldoorgang ca.

2600 mm

 

Al met al heeft de bakwagen ruimte voor maar liefst 8 Deense karren. Daarnaast zijn de wielkasten aangepast. Met deze aanpassing wordt het volume verder vergroot omdat hier precies bloemenkratten op gestapeld kunnen worden. Inclusief het lichtgewicht carrosserie heeft de Ducato een massa rijklaar van slechts 2.575kg wat resulteert in een laadvermogen van maar liefst 925 kg. 

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat dit een uniek voertuig is waarbij het maximale uit het laadvermogen en laadvolume is gehaald!

Hebt u ook een uitdaging? Neem gerust contact met ons op en laat ons een gepaste oplossing voor u vinden.