Demo rijden in de nieuwe DAF LF | BLOM-DSW

Demo rijden in de nieuwe DAF LF

Altijd al willen weten hoe de NEW LF model 2017 rijdt? Bij Blom-DSW is dat nu mogelijk! Wij hebben een LF 210 FA verlengde dag cabine tot onze beschikking waarbij Blom-DSW de mogelijkheid biedt om deze uitgebreid te testen. De LF is uitgerust met de vernieuwde Paccar PX-5 motor die een stabiele 210 pk levert. Door nieuwe software en een geoptimaliseerde warmte- en luchthuishouding is de maximale koppel met 5% toegenomen.

Zoals het hoort heeft de LF de nieuwste technologische hoogstandjes die voor extra comfort en veiligheid zorgen. Zo is de bakwagen uitgerust met een Brigade 360 graden camera systeem die er voor zorgt dat u altijd bewust bent van alles wat er om uw vrachtwagen gebeurd. Ook de Trottoirzichtruit aan de bijrijders kant zorgt voor meer zichtbaarheid in de dode hoek.

De inwendige lengte van de laadbak betreft 7.200 mm, een uitwendige breedte van 2.550 mm en een hoogte van 2.400 mm. Wilt u uitgebreid testen met deze zeer complete distributietruck?  Vul dan ons contact formulier in of neem contact op met uw verkoopadviseur.