De nieuwe Fiat E-Ducato | BLOM-DSW

De nieuwe Fiat E-Ducato100% elektrisch nu leverbaar!

Vanaf maart 2021 is hij daad werkelijke te bestellen! De nieuwe Fiat E-Ducato. Voor de echte professional is het nu mogelijk om elke emissie vrij naar elke klus te rijden. Behalve de vernieuwde aandrijflijn heeft de Ducato geen veranderingen ondergaan wat resulteert in de kwaliteit die u van de Fiat Ducato gewend bent. De Ducato is niet voor niks al 40 jaar dé auto voor ondernemers.

Drijflijn.

De E-Ducato wordt aangedreven door een 123p pk en 280 nM sterke elektromotor en kan worden geleverd met twee verschillende accupakketten. De standaard 47 kWh batterij levert een actieradius van 230 kilometer. Mocht u behoefte hebben aan een groter bereik biedt de 79 kWh accu een uitkomst. Deze batterij levert een actieradius van 370km. Uiteraard is dit afhankelijk van de gekozen carrosserievariant en belading van het voertuig.

Opladen

De Ducato wordt leverbaar met 3 verschillende types AC-laders. De 6.7 en 11 kW zijn reeds beschikbaar en de 22kW lader komt later in 2021 beschikbaar. Afhankelijk van het type lader varieert de laadtijd voor een 100% volle accu tussen de 2,5 en 8 uur. Maakt u gebruik van een snel lader kan deze tijd gereduceerd worden naar 50 minuten voor een 80% volle accu.

Carrosserievarianten

De E-Ducato is leverbaar in verschillende varianten de bestelbus is leverbaar van L2H1 tot en met L4H3 daarnaast kunt u de E-Ducato ook bestellen als chassiscabine met lengte varianten van L2 tot en met L4. De nieuwe bedrijfswagen wordt leverbaar in een 3.5- en een 4.25-tons uitvoering.

Wilt u zelf de nieuwe E-Ducato proberen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen dan zetten wij u op de lijst voor een proefrit.