De nieuwe Fiat Ducato | BLOM-DSW

De nieuwe Fiat DucatoKlaar voor de toekomst

 

Fiat presenteert de beste Ducato ooit, gebaseerd op 40 jaar ervaring en de nieuwste technieken om de meeste verkochte bedrijfswagen van euro nog veiliger, comfortabeler en schoner te maken. De 8ste en nieuwste serie van de Fiat Ducato is klaar voor de toekomst.

Interieur

De cabine van de nieuwe Ducato heeft een flink update. Zo zijn de deurpanelen vernieuwd, heeft de bedrijfswagen een compleet nieuw stuur en versnellingspook en kan er gekozen worden voor een volledig digitaal instrumentenpaneel. (digitale cockpit). Het TomTom navigatiesysteem beschikt over 3D-kaarten en het nieuwe UConnect 10”mediasysteem heeft ingebouwde Apple CarPlay/ Android Auto.

Schoner en efficiënter

De belangrijkste reden voor een hernieuwde versie zijn de milieu normen die worden aangescherpt. De nieuwe MultiJet 3 motoren zijn lichter en zuiniger. Dit resulteert in een CO2 uitstoot die tot 7% minder is. De nieuwe MultiJet motor zijn beschikbaar in de varianten met 120, 140, 160 of 180pk. De nieuwe bedrijfswagens zijn zowel handgeschakeld als met automaat leverbaar met zowel light als heavy duty homologatie.

Sportieve look

Aan de buitenkant heeft de Ducato een sportievere look, Zo is het Fiat embleem in het midden vernieuwd wat meteen de aandacht trekt. De nieuwe full LED koplampen bieden 30% meer helderheid , dit in combinatie met optionele mistlampen met bochtverlichting komt de veiligheid ten goede.

Level 2 autonoom rijden

De nieuwe Ducato biedt een compleet assortiment van geavanceerde rijhulpsystemen en is de eerste bedrijfswagen die autonoom kan rijden volgens niveau 2. Snelheidsbeperking, brake assist, verkeersbordherkenning, ACC met Stop & Go, Lane Keep Assist en Traffic Jam Assist behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Verder worden de parkeer- en rijhulpsystemen verder uitgebreid met een digitale binnenspiegel, een verbeterd ESC-systeem, Cross-Wind Assist, TSV en Post Collision Braking. Tot slot heeft is de Active Park Assist een semi autonome assistent voor parallelle en loodrechte parkeermanoeuvres ook leverbaar.

Naast deze eigenschappen voor op de weg en bij het parkeren is de Ducato ook nog voorzien van onderstaande slimme oplossingen:

  • Keyless Entry and Go om de cabine- en laadruimtedeuren te ont -en vergrendelen en de motor te starten zonder de sleutel;
  • elektrische parkeerrem;
  • Eat-and-Work passagiersstoel, die in neergeklapte toestand een handige werkruimte wordt of voor een snack;
  • Een vak om mobiele telefoons draadloos op te laden; dubbele USB-A- en USB-C-poorten en grotere en ruimere deurpanelen;
  • Een hoogspannings stopcontact van 230 V;
  • Zelfnivellerende luchtvering, om de laaddrempel te verlagen, waardoor het laden en lossen gemakkelijker wordt. 

Wilt u een op maat gemaakt offerte voor de nieuwe Ducato? Neem contact op met een van onze vestigingen of vul het contact formulier in.