Jubileum Maarten Sonneveld | BLOM-DSW Iveco

Jubileum Maarten Sonneveld40 jaar in trouwe dienst

Maandag 1 februari jl. hebben wij Maarten Sonneveld, een onderdelen-man pur sang, mogen feliciteren met maar liefst 40 dienstjaren bij Blom-DSW. Maarten is op 1 februari 1981 in dienst getreden als partsmedewerker bij Diesel Service West in Honselersdijk.

In deze 40 jaar heeft hij veel bepalende werkzaamheden voor Blom-DSW uitgevoerd. In de jaren 90 was hij, samen met broer Tom, mede verantwoordelijk voor de start van 2 vestigingen in Delft. Ook stond hij met collega Frans van der Zanden, ook hij is al meer dan 40 jaar werkzaam bij Blom-DSW, aan de start van de merken Fiat en Iveco. In 2004 kwam hij terug in Honselersdijk  waar hij  werkzaam werd als partsmanager voor alle vestigingen van Blom-DSW.

in stijl gevierd

Deze mijlpaal konden wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Collega’s hebben maandag de werkplek versierd en onder het genot van een heerlijk gebakje heeft Maarten de bijbehorende felicitaties van directie en medewerkers in ontvangst genomen. We hebben met veel plezier teruggekeken op 40 jaar tomeloze inzet voor onze organisatie. En als je zo lang bij een bedrijf werkt maak je veel mee. Dit en de diverse uitdagingen binnen zijn loopbaan hebben er bij Maarten voor gezorgd dat het vuur om het juiste te willen doen voor collega’s, bedrijf en merken nog volop brandt. Maarten kenmerkt zich door de lach op zijn gezicht en het plezier dat hij heeft in het samenwerken met zijn collega’s, de klanten en de importeurs.

 

Maarten bedankt voor de afgelopen 40 jaar en we kijken uit naar de volgende 20 jaar! ;-)